Dieta draconică a lui Kylie Minogue, la 55 de ani. A slăbit 23 de kilograme în doar două luni. Meniul pe 7 zile

Kylie Minogue jură că dieta cu grepfrut este „arma ei secretă” atunci când vine vorba să se mențină în formă la 55 de ani. Ce presupune aceasta.
  • Publicat:

Regina muzicii pop, Kylie Minogue, a ajutat numeroase femei să obțină silueta la care visează dezvăluind planul ei alimentar. Vedeta jură că dieta cu grepfrut este „arma ei secretă” atunci când vine vorba să se mențină în formă la 55 de ani.

Grepfrutul este unul dintre puținele alimentele care conține calorii negative, iar dacă urmezi dieta cu grepfrut cu rigurozitate poți scăpa de jumătate din greutate în doar o săptămână. Cântăreața susține că este o dietă perfectă pentru sezonul vacanțelor sau atunci când avem evenimente importante și ne dorim să arătăm bine.

Această dietă presupune să mănânci până nu mai poți, dar doar alimentele permise în planul alimentar. Cu cât mănânci mai mult din ele, cu atât vei slăbi mai mult. Menționăm că dieta cu grepfrut nu este recomandată pe termen lung și ar trebui urmată doar sub observația medicului, mai ales dacă vă știți că suferiți de anumite boli.

Ce este dieta cu grepfrut?

În două luni și jumătate, dieta promite că te ajută să slăbești până la 23 de kilograme. Trebuie să urmezi dieta timp de 12 zile, apoi urmezi un plan alimentar normal timp de două zile, apoi te întorci la dieta cu grepfrut și repeți procesul.

Potrivit Cleveland Clinic, dieta cu grepfrut a apărut încă din anii 1930, perioadă în care se zvonea că aceasta ar putea ajuta la procesul de slăbire într-un timp foarte scurt. Așa cum sugerează și numele, trebuie să consumi mult grepfrut, iar rezultatul din timpul procesului de detoxifiere arată că unii pacienți au reușit să slăbească în doar 10-12 zile 4.5kg.

Dieta a devenit populară după ce a fost adoptată de mai multe vedete, printre care și actrița americană Brooke Shields și Kylie Minogue.

Cum funcționează?

Combinația de enzime care ard grăsimile și conținutul redus de carbohidrați din grepfrut face ca organismul să producă mai puțină glucoză și să nu mai creeze țesut gras.

Cât de mari sunt porțiile?

În această dietă poți să-ți iei adio de la număratul caloriilor. Poți mânca cât vrei, câtă vreme consumi alimentele permise în acest plan alimentar. Nu conțin carbohidrați, sunt bogate în proteine și te ajută să slăbești rapid.

Dieta cu grepfrut: reguli

La micul dejun, la prânz și cină trebuie să mănânci câte o jumătate de grepfrut. Poți consuma cât carne vrei, pește, legume și salate, dar asigură-te că după fiecare masă ai acea senzație de plin. Carnea o poți găti în ulei sau unt și musai trebuie să bei cel puțin opt pahare de apă pe zi și cel mult o cană de ceai sau cafea. Alcoolul este interzis în această dietă!

Riscuri și efecte adverse

Deși unele vedete laudă efectele acestei diete, medicii vin cu avertismente din câteva motive. În primul rând, nu este deloc sănătos să consumi 800 de calorii pe zi. O femeie adultă trebuie să consume cel puțin 1200 de calorii pe zi, în timp ce bărbații nu trebuie să treacă sub 1500 calorii pe zi, scrie Harvard Health Publishing. Mai mult, grepfrutul poate interacționa cu anumite medicamente. Mai exact, sunt 50 la număr, scrie Very Well Fit.

VEZI AICI- NU MÂNCA GREPFRUT DACĂ IEI ACESTE MEDICAMENTE!

Potrivit FDA (Administrația Alimentelor și Medicamentelor) sucul de grepfrut, în combinație cu alte medicamente, permite medicamentelor să pătrundă în sânge, iar astfel pot apărea efecte adverse.

Meniul pe 7 zile

Dieta trebuie urmată cu strictețe și nu trebuie să elimini absolut nimic din planul alimentar, deoarece aceste combinații alimentare ard grăsimile.

ZIUA 1

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, o omletă cu brânză din două ouă și două felii de bacon la grătar sau prăjit.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată de ton cu bucăți afumate de bacon, castraveți și roșii.
  • Cină: somon la cuptor cu mărar servit cu legume la abur- fasole, spanac sau broccoli.

ZIUA 2

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, două ouă poșate și două felii de bacon.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată cu șuncă și coleslaw.
  • Cină: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, carne de vită cu varză, mazăre și fasole verde.

ZIUA 3

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, 1-2 ouă fierte și două felii de bacon.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, pui tikka cu salată și suc de lămâie, oțet și ulei de măsline.
  • Cină: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, steak de vită făcută în ulei de măsline sau unt cu fasole verde, fiartă sau la abur.

ZIUA 4

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, omletă jumări din două ouă și două felii de bacon.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată cu șuncă și coleslaw.
  • Cină: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, carne de porc la grătar sau prăjită servită cu mazăre și morcovi.

ZIUA 5

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, două ouă poșate și două felii de bacon.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată cu șuncă și coleslaw.
  • Cină: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, vită la cuptor cu varză, mazăre și fasole verde.

ZIUA 6

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, o omletă simplă sau cu brânză și două felii cu bacon.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată Caesar cu pui și dressing. Fără crutoane.
  • Cină: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, miel la grătar cu morcovi și fasole verde.

ZIUA 7

  • Mic dejun: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, 1-2 ouă poșate și două felii de bacon.
  • Prânz: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată cu șuncă Parma și dressing italienesc.
  • Cină: jumătate de grepfrut sau suc de grepfrut, salată Nicosia cu ton proaspăt, salată, fasole verde, ouă fierte și ulei de măsline.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân