Dieta cu mâncare pentru bebeluși | Ce să mănânci ca să dai jos 3 kilograme pe săptămână

Știm cu toții cât de greu este să dăm jos câteva kilograme jos, mai ales când se apropie un eveniment special.
  • Publicat:
Dieta cu mâncare pentru bebeluși | Ce să mănânci ca să dai jos 3 kilograme pe săptămână

Majoritatea dintre noi ne dorim ne slăbim rapid, însă identificarea unui plan alimentar care să ne ajute la pierderea în greutate poate fi o adevărată provocare. Dieta potrivită ar fi excluderea alimentelor procesate, însă există și o dietă benefică, care se bazează exclusiv pe mâncare pentru bebeluși. Ce să mănânci ca să dai jos 3 kilograme pe săptămână?

Cum poți să slăbești cu dieta pentru bebeluși

Mâncarea pentru bebeluși este extrem de sănătoasă chiar și pentru cei mari. Acest tip de dietă ne poate ajuta să dăm jos 3 kilograme într-o săptămână.

În social media, dieta cu mâncare pentru bebeluși face furori printre vedetele de la Hollywood. S-a zvonit că Tracy Anderson, fosta antrenoare de fitness a Madonnei, a apelat la această dietă pentru a reduce din numărul de calorii zilnice.

Iată ce presupune această dietă! Trebuie să consumi 1-2 săptămâni numai legume, fructe, carne slabă de pasăre, cereale integrale, toate pasate că pentru bebeluși și în porții foarte mici.

Ce trebuie să consumi zilnic

Dacă nu ai idee cât mănâncă un copil mic, mergi la supermarket la raionul cu mâncare destinată special bebelușilor și cumpără un borcănel de piure. Folosește acel borcănel pentru a-ți raționaliza porțiile.

În general, pana la un an, bebelușii consumă multe piureuri de legume și fructe, supa de linte, broccoli, conopidă, spanac, piureuri cu legume și carne slabă, avocado, iaurturi cu cereale, brânzeturi, paste integrale cu sosuri ușoare, dar și budinci.

Într-o zi a dietei sunt permise 10-14 borcănele cu mâncare pentru bebelușii, cât mai variate. Acestea se găsesc de-a gata în supermarketuri, însă sunt destul de scumpe. Un borcănel cu piure pentru bebeluși nu depășește 100 de calorii, de aceea poți consuma cu încredere 14 asemenea borcănele.

Porțiile pentru bebeluși sunt mici, câte un borcănel de 100-200 de grame la fiecare masă, iar persoana care ține dieta trebuie să respecte această cantitate.

Citește și: Dieta cu 7 mese pe zi a lui Brad Pitt. Ce să mănânci pentru creșterea masei musculare

Regulile dietei

  • Renunță la micul dejun și prânz și înlocuiește-le cu 14 porții de mâncare pentru bebeluși, adică aproximativ 1000 de calorii.
  • La cină ai voie să consumi altceva decât mâncare pentru bebeluși, însă alimentele pe care le alegi trebuie să facă parte din lista de alimente care sunt permise bebelușilor. O idee bună este să consumi o friptură mică din carne de pasăre sau pește și legume preparate la aburi. Cina nu trebuie să depășească 400-500 de calorii.
  • Dacă vrei sa slăbești mai rapid, renunță la cină și ai grijă ca toată ziua să consumi 14 borcănele de mâncare pentru bebeluși.

Totodată, aveți voie să consumați următoarele alimente: fructe, legume, carne slabă, pește, iaurt, brânzeturi, cereale integrale pentru bebeluși, paste integrale, orez, ulei de măsline, nu mai mult de o linguriță la o masa, ouă fierte, pâine integrală, linte roșie, fasole, năut.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân