Cum să transformi resturile de la cină într-un prânz sănătos

Din fericire, există câteva trucuri care ne pot ajuta în acest sens. Așadar, iată cum să transformi resturile de la cină într-un prânz sănătos.
  • Publicat:
Cum să transformi resturile de la cină într-un prânz sănătos
Foto: pexels

O masă delicioasă nu trebuie neglijată. Chiar dacă nu ai putut mânca tot la cină nu înseamnă că nu te poți folosi de resturil rămase pentru a-ți asigura prânzul pentru a doua zi. Din fericire, există câteva trucuri care ne pot ajuta în acest sens. Așadar, iată cum să transformi resturile de la cină într-un prânz sănătos.

Trebuie să recunoaștem că în prezent ducem o luptă destul de grea cu noi pentru că vrem să stăm departe de obiceiurile nesănătoase și să începem să avem un stil de viață echilibrat și o alimentație corectă. Până ne intrăm puțin în mână și ne obișnuim cu această schimbare din viața noastră, primii pași sunt cei mai grei, dar nu imposibili. Resturile rămase joacă un rol important și nu necesită prea mult efort și ne și ajută să ne menținem sănătoși fără să ne mai gândim la alte costuri.

Cum să transformi resturile de la cină într-o nouă masă

Ajută-te de pâine sau lipie

Folosește-te de pâine sau de lipie pentru a forma un sandwich sau un wrap. Astfel obții o textură nouă și chiar mai poți adăuga ingrediente extra pentru gust. Pune accentul pe consumul de legume în special și surse de proteină.

Folosește sosuri

Sosurile pot fi și ele sănătoase dacă le facem acasă. Poți opta pentru un amestec de jalapeño, usturoi, suc de lămâie, coriandru, pătrunjel, ulei de măsline și sare după gust.

Folosește ierburi și condimente

Orice preparat are nevoie de gust și savoare, iar dacă vrei să aduci o aromă nouă resturilor rămase de la cină, folosește-te de condimente proaspete care să-ți încânte papilele gustative.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân