Cum să nu mai mănânci pe bază de stres. Cori Grămescu oferă soluția: „Minimum 5 motive de bucurie pe zi”

  • Publicat:
Cum să nu mai mănânci pe bază de stres. Cori Grămescu oferă soluția: „Minimum 5 motive de bucurie pe zi”

Mâncatul pe bază de stres este o problemă cu care se confruntă mulți oameni, mai ales în ultimii ani. Nutriționistul Cori Grămescu ne oferă 5 soluții pentru scăpa de nervii ce ne cauzează foamea și pofta de mâncare.

Mâncatul pe bază de stres afectează o mare parte dintre femeile zilelor noastre. Studiile au arătat că femeile cu niveluri ridicate de stres cronic tind să cadă în capcana alimentației emoționale. Nutriționistul Cori Grămescu ne oferă câteva soluții pentru a reuși să ne ferim de mâncatul emoțional care, în timp, ne afectează atât sănătatea, cât și silueta.

În timpul unui eveniment stresant, organismul eliberează cortizol, un hormon care ajută organismul să se protejeze de pericole. Cu toate acestea, dacă nivelurile ridicate de cortizol persistă în timp, mai ales în perioadele stresante, acest lucru poate duce la creșterea consumului de alimente, depozitarea grăsimilor și creșterea în greutate. Iată AICI care sunt cele mai bune sfaturi pe care ni le dă Cori Grămescu pentru a scăpa de mâncatul emoțional.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân