Vrei fesieri fermi și definiți? 5 exerciții pe care să le faci fără să mergi la sală

Ai nevoie de o bandă elastică, un kettlebell sau o ganteră. Iată ce exerciții să faci pentru fesieri fermi și definiți.
  • Publicat:
Vrei fesieri fermi și definiți? 5 exerciții pe care să le faci fără să mergi la sală
Foto: shutterstock

Nu ești singura care și-a setat ca rezoluție pentru 2022 creșterea mușchilor fesieri. Din fericire, rezultatele pot fi obținute și din confortul casei și nu ai nevoie de multe accesorii în care să investești. Mai exact, ai nevoie de o bandă elastică, un kettlebell sau o ganteră. Iată ce exerciții să faci pentru fesieri fermi și definiți.

Exerciții pentru a obține fesieri fermi și definiți

Ridicări de bazin

Stai pe spate, cu picioarele depărtate și călcâiele pe sol. Dacă simți că poți duce un antrenament intens, atunci pune o ganteră pe bazin și ridică bazinul. Când bazinul este sus, fă o pauză de câteva secunde, apoi revin-o la sol în poziția inițială. Repetă mișcarea de 15-20 de ori.

Lovitură înapoi

Stai în genunchi și în brațe și, alternativ, ridică călcâiul către tavan. De fiecare dată când execuți mișcarea încordează mușchiul fesier. Pentru un antrenament mai intens, folosește săculeți cu nisip. Repetă mișcarea de 15-20 de ori.

Genuflexiuni bulgărești pentru fesieri fermi

Stai cu un picior pe o bancă și unul în față și fă o genuflexiune pe piciorul aflat pe podea. Ține poziția corpului puțin înclinată, în față, pentru a lucra mușchiul fesier.

Abducțiie

Stai întinsă pe spate, pe saltea, cu picioarele depărtate și călcâiele pe podea. Folosește o bandă elastică și distanțează genunchii. Poți face și pulsații pentru a simți exercițiul mai intens.

Mers lateral cu banda

Trebuie să stai în poziție de genuflexiune și să te folosești de o bandă elastică. Începe să faci pași în lateral spre sânga, apoi repetă în cealaltă direcție.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân