3 exerciții de pilates care te ajută să faci sex mai bine

Unul dintre cele mai eficiente sporturi pentru îmbunătățirea vieții sexuale este pilates.
  • Publicat:
3 exerciții de pilates care te ajută să faci sex mai bine
Foto: pexels / 3 exerciții de pilates care te ajută să faci sex mai bine

Dacă vrei să fii mai satisfăcută în dormitor și mult mai încrezătoare, știm exact ce activitate fizică ți se potrivește. Unul dintre cele mai eficiente sporturi pentru îmbunătățirea vieții sexuale este pilates. Dacă nu ai încercat până acum poate că este momentul să faci cunoștință cu această practică.

De ce este pilates un sport eficient pentru sex?

Practica pilates este despre concentrare, control, precizie, respirație și flow. Fiecare dintre aceste elemente contribuie la întărirea și îmbunătățirea mușchilor pelvieni. Atunci când practici pilates antrenezi acești mușchi și ai mai mult control asupra lor. Mușchii pelvieni sunt responsabili pentru senzațiile pe care o femeie le resimte în timpul sexului, iar cu cât sunt mai antrenați, cu atât senzațiile sunt mai intense.

3 exerciții de pilates bune pentru sex

Mișcări de pelvis

Fiind prima experiență vei avea nevoie de o minge de pilates. Poziționează mingea între genunchi și stai întinsă pe spate. Mai apoi, îndoaie genuchii la 90 de grade și vei observa cum spatele se arcuiește în mod natural. Atunci când expiri, mișcă din pelvis și atinge lombarul de saltea. Inspiră adânc și revino la poziția inițială. Fă 10 repetări.

Mișcări de pelvis pe un picior

Acest exercițiu este similar celui anterior. Stai întinsă pe spate, îndoaie genunchii și pune tălpile pe saltea. Inspirp și presează zona lombară de saltea în timp ce pelvisul rămâne în aceeași poziție. Când expiri activează mușchii pelvisului și ridică piciorul stâng de pe saltea, în timp ce genunchiul rămâne îndoit la 90 de grade. Apoi revino în poziția inițială și fă același lucru cu piciorul opus. Fă câte 10 repetări pe fiecare picior.

Rotiri de picioare

Ultimul exercițiu de pilates pentru sex este rotiri de picioare. Stai întinsă pe saltea cu piciorul stâng îndreptat spre tavan și piciorul drept pe saltea. Trasează șase cercuri în timp ce șoldurile sunt nemișcate. Repetă procesul și cu piciorul drept.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”