Dacă nu ai încercat până acum să prepari dulceață de cireșe, nu te lăsa descurajată de rețetele complicate pe care le găsești pe internet. Avem pentru tine o rețetă simplă din 3 ingrediente, explicată pas cu pas, astfel încât să îți iasă cea mai bună dulceață de cireșe.
Acum este sezonul lor, așa că profită de moment să faci din cireșe un desert pe care să îl savurezi la micul dejun, pe felii de pâine prăjită, sau ca umplutură pentru delicioasele clătite savurate la sfârșit de săptămână împreună cu cei mici. Dulceața de cireșe este excelentă și în compoziția brioșelor sau tartelor răcoritoare cu brânză.
Așa că trece pe lista de cumpărături ingredientele și citește mai departe pentru a afla cât de ușor este de preparat dulceața de cireșe.
Borcanele cu dulceață se acoperă cu capac și se lasă la răcit la temperatura camerei, apoi se țin la frigider sau într-o cameră răcoroasă, ferită de razele soarelui.
Senior Editor, [email protected]
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor.
Ține legătura cu medici din toate domeniile și ...