(P) Prospect Apetit Block cu Sinetrol Xpur

Apetit Block cu Sinetrol® Xpur conține ingrediente naturale pentru slăbit, formulat din citrice mediteraneene naturale.
07.10.2020
(P) Prospect Apetit Block cu Sinetrol Xpur

Extractele de portocale și grapefruit sunt selectate pentru a crea o sinergie de polifenoli bioactivi care vizează beneficiile de gestionare a greutății corporale. Lipoliza este un proces catabolic care duce la descompunerea trigliceridelor depozitate în celulele adipoase (adipocite), eliberând acizi grași liberi (FFA) și glicerol.

Acțiunea Sinetrol® se bazează pe mecanismul său unic de acțiune: tehnologia Fat Shredding® (distrugerea grăsimilor). Compușii activi ai Sinetrol® ajută la stimularea lipolizei prin inhibarea fosfodiesterazei-4, enzima care catalizează hidroliza adenozinului monofosfat ciclic (cAMP). Niveluri mai ridicate de cAMP duc la o rată crescută de descompunere a trigliceridelor, care îmbunătățește în mod natural eliberarea acizilor grași liberi din celulele adipoase.

Astfel scade masa totală de grăsime a subiecților.

DOVEZI CLINICE Sinetrol®

Au fost efectuate trei studii clinice pentru a investiga beneficiile Sinetrol® asupra compoziției corpului. Cu rezultate de la peste 190 de subiecți, acest „tocător” natural de grăsimi este o soluție dovedită și sigură pentru a ajuta la scăderea excesului de grăsime din corp.

După un studiu clinic prospectiv controlat cu placebo pe 20 de subiecți (1), a fost efectuat un al doilea studiu clinic cu 95 de subiecți supraponderali care au consumat o dietă normală și au limitat activitatea fizică la 30 de minute pe săptămână, timp de 3 luni (2).

Sinetrol® a contribuit la îmbunătățirea compoziției corporale*:

Pierderea dovedită de grăsime**: subiecții care au luat suplimente au avut, în medie, o scădere de 10% din masa de grăsime abdominală

Circumferința în talie și șold s-a redus fiecare în medie cu 5 cm

Un al treilea studiu clinic a fost realizat recent pe 77 de subiecți supraponderali și obezi. Sinetrol® își confirmă beneficiile pe parcursul a 4 luni*:

Subiecții au scăzut în medie cu 63% din excesul de masă de grăsime corporală, măsurat prin tehnologia standard DXA (Absorbțiometrie cu raze X duble)

Suplimentarea a dus la o creștere a cheltuielilor energetice în repaus cu 180 kcal/zi.

Nu numai că subiecții au pierdut în greutate, dar au și câștigat în mod semnificativ masa musculară, ceea ce a contribuit la o compoziție corporală mai sănătoasă

Dallas C. et al.; Phytomedecine; 2008, 15: 783-792

Dallas C. et al.; Phytother. Res.; 2014, 28(2): 212-218

* Aceste afirmații nu au fost evaluate de Food and Drug Administration.

** Acest produs nu este destinat diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii niciunei boli.

Ingrediente

Agenți de încărcare: apă purificată biologic, glicerină vegetală, corector de aciditate: acid citric anhidru, SINETROL®️ Xpur (extract hidroetanolic din Grapefruit (Citrus paradisi) – 45%, maltodextrină provenită din porumb – 30 %, extract din semințe de Guarana (Paullinia cupana) – 10 %, extract din Portocale-dulci (Citrus sinensis) – 10 %, concentrat din Portocale-dulci (Citrus sinensis) – 5 %), conținând 20 % flavone și 1% – 4% cafeină – 30 %, îndulcitor: xylitol, potențiator de aromă: grapefruit (maltodextrină, gumă arabică, zahăr), conservant: sorbat de potasiu.

Mod de administrare

Câte o jumătate de linguriță de 2 ori pe zi, diluată in 200 ml de apă, înainte de mesele principale (echivalent a 0.9g Sinetrol Xpur pe zi)

A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar.  Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos; adăugați exercițiile fizice corespunzătoare și echilibru mental. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se consulta specialistul înainte de utilizare, în special de către femeile însărcinate sau care alăptează! A se agita înainte de utilizare.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

Mod de prezentare: cutie x 2 flacoane x 15 ml soluție x picurător

Supliment Alimentar   Made in EU

Detalii suplimentare găsiți pe https://apetitblock.it/ sau la contact@apetitblock.com

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos