Gustări sub 100 de calorii care nu te îngrașă

Iată care sunt cele mai bune variante de gustări sub 100 de calorii, care nu îți sabotează silueta și te ajută să menții un stil de viață sănătos.
  • Publicat:
Gustări sub 100 de calorii care nu te îngrașă
Foto: envato

Când mergem la cumpărături nu avem cum să trecem cu vederea opțiunile nelimitate de gustări pe care le avem, de la covrigei și chips-uri, până la dulciuri. Prezența lor este copleșitoare, mai ales atunci când vrem să ducem un stil de viață sănătos. Din fericire, există numeroase alte variante tradiționale și sănătoase care ne pot stăpâni pofta de mânca, pofta de dulce sau pofta de a ronțăi ceva. Iată care sunt cele mai bune variante de gustări sub 100 de calorii.

Sugestii de gustări sub 100 de calorii

Da, ai auzit bine, gustări sub 100 de calorii. Poți evita tentațiile de pe rafturile magazinelor și îți poți bucura papilele gustative cu ajutorul alimentelor pe care deja le ai acasă, în frigider sau cămară. Fructele și legumele sunt voluminoase, crunchy și conțin nutrienți esențiali în dietă. În plus, au și foarte puține calorii. Poți consuma felii de castraveți, morcovi sau ardei gras roșu și să le mănânci alături de humus, cremă de brânză sau iaurt grecesc, toate surse excelente de proteine. Sunt cele mai la îndemână gustări de care te poți bucura pe timpul zilei, fără să-ți sabotezi silueta.

Dacă ești în căutare de mai mult gust și savoare, o combinație de gusturi dulci-acrișoare, poți opta pentru felii de măr, acoperite cu brânză ricotta și scorțișoară.

Nu toată lumea are nevoie să numere caloriile pe care le consumă, dar tot este necesar să acorzi atenție acestui aspect, pentru că te poate ajuta să-ți dai seama ce consumi și în ce cantități consumi, dar mai ales ce alimente aduc cel mai mare aport caloric în dieta pe care o urmezi. Bineînțeles, dacă ești într-un deficit caloric extrem, te poți confrunta cu carențe și probleme de sănătate. De asemenea, caloriile în exces, consumate pe fondul mâncatului emoțional, pot duce la creșteri în greutate și probleme de sănătate.

Din acest motiv este important să ții cont de numărul de calorii pe care trebuie să-l consumi într-o zi astfel încât să atingi acea senzație de sațietate pentru mai mult timp și să menții un stil de viață sănătos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân