Ce trebuie să facă femeile care vor să slăbească? Cori Grămescu spune lucrurilor pe nume

Cori Grămescu le oferă câteva sfaturi femeilor care vor să slăbească.
  • Publicat:
Ce trebuie să facă femeile care vor să slăbească? Cori Grămescu spune lucrurilor pe nume
FOTO: Instagram / Ce trebuie să facă femeile care vor să slăbească? Cori Grămescu spune lucrurilor pe nume
Cori Grămescu este întotdeauna alături de femeile care îşi doresc să scape de kilogramele în plus într-o manieră sănătoasă şi eficientă, iar prin programele ei, clientele nu cunosc doar succesul şi ajung la silueta dorită, ci devin şi mai responsabile cu propiul lor corp şi mult mai echilibrate. Recent, life coach-ul a postat pe contul ei de Facebook o postare prin care menţionează ce ar trebui să facă femeile care îşi doresc să slăbească.

Ce trebuie să facă femeile care vor să slăbească?

”Aş vrea ca pe viitor să normalizăm aspectul fizic al femeilor, durata unui proces de slăbire şi să dăm credit fiecărui element al slăbirii corecte. Femeile care vor să slăbească trebuie să: 
1. facă antrenamente cu greutăţi medii şi mari pentru a creşte masa musculară, mişcări de bază, pentru grupele musculare mari 
2. antrenamente steady cardio de intensitate moderată şi durată lungă. Plus stretching 
3. mănânce suficiente proteine (vegetale şi animale) în cuantum de 1.2-2 g de proteine per kilogram corp 
4. mănânce cel putin 200 de grame de legume asortate la fiecare masă 
5. bea 44 de ml de apă per kilogram corp 
6. doarmă cel puţin 7 ore pe noapte
7. calculeze 7 zile pentru fiecare kilogram slăbit şi cel puţin 10 zile pentru fiecare kilogram când îşi calculează perioada de menţinere. 
8. mănânce cât mai neprocesat şi cât mai simplu- legume, leguminoase, fructe, peşte, ouă, carne, nuci şi seminţe, cereale integrale neprocesate, lactate naturale cu conţinut redus de grăsime în mod natural. 
9. îşi readucă atenţia la propriul univers emoţional- NICIODATĂ un exces ponderal semnificativ (mai mare de 7-10 kg) nu vine fără a avea un fond emoţional cauzator care necesită vindecare. 
10. înţeleagă că TOTUL depinde doar de ele. Totul în viaţă este o alegere şi o consecinţă a unor alegeri. Kilogramele în plus sunt cea mai „uşoară” oglindire a unor alegeri proaste în consecinţe relativ uşor de corectat. Odată ce înveţi acest mecanism poţi schimba multe alte aspecte, mai complicate şi mai neplăcute”, a scris Cori Grămescu pe pagina ei de Facebook.

Cori Grămescu, revoltată

”Scriu această postare pentru că tocmai am citit că o duduie din showbiz recomandă să mănânci orez cu frunze 2 săptămâni. Nu mai ascultaţi de toate închipuitele care îşi maschează tulburările alimentare în sfaturi de viaţă şi care îşi „îndoaie” întreaga existenţă ca să arate conform unui standard de siluetă în care devine din ce în ce mai greu să te încadrezi. Nu aveţi viaţa acestor femei care au şi foarte mult timp liber şi 2-4 bone şi menajere, care îşi petrec existenţa în cu totul şi cu totul alt mod decât al vostru. Fiţi bune şi blânde cu voi, cu corpul vostru, trăiţi viaţa domol şi înţelept, cu asumare şi maturitate!”, a mai scris life coach-ul.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”