Ce să mănânci pentru o talie de viespe. Slăbești cu 12 centimetri!

Vrei să slăbești rapid și sănătos? Iată care sunt cele mai bune fructe care te ajută să reduci 12 centimetri în talie.
  • Publicat:
Ce să mănânci pentru o talie de viespe. Slăbești cu 12 centimetri!
Foto: envato

Fructele sunt o sursă fabuloasă de nutrienți, iar dacă nu le-ai integrat în dietă, ce mai aștepți?! Potrivit MyPlate, fructele reduse în sodiu, grăsimi și calorii sunt excelente pentru că sunt bogate în fibre și ajută la reducerea riscului de dezvoltare a bolilor cardiovasculare. Fructele bogate în apă și fibre te ajută să mănânci mai puțin. Așadar, iată care sunt cele mai bune fructe care te ajută să reduci 12 centimetri în talie.

Fructe care te ajută să reduci 12 centimetri în talie

Pepenele este bogat în apă, motiv pentru care este cea mai bună gustare. Acesta conține numeroși nutrienți esențiali, printre care și vitamina C. Pentru că hidratarea joacă un rol esențial în menținerea greutății, fructele care conțin apă, precum pepenele, sunt o alegere excelentă.

Să nu uităm că un măr pe zi poate ține grăsimea de pe burtă la distanță! Merele se numără și ele pe lista celor mai bune fructe care te ajută să reduci 12 centimetri în talie. Conține fibre și te ajută să consumi mai puține calorii. Poți opta să consumi merele cu unt de arahide pentru o gustare echilibrată din care să beneficiezi de toți macronutrienții.

Afinele sunt și ele o alegere excelentă, iar asta pentru că au mai puțin zahăr. Pot fi consumate alături de o salată proaspătă sau cu iaurt grecesc. Afinele conțin antioxidanți și fibre, motiv pentru care te ajută să-ți menții greutatea.

Avocado este încă un fruct care nu trebuie să-ți lipsească din dietă, iar asta datorită conținutului de fibre și grăsimi sănătoase. Un avocado conține 1 gram de zahăr per porție. De asemenea, conține grăsimi sănătoase care oferă sațietate.

Să nu uităm de portocale, fructe bogate în vitamine și numeroși nutrienți. Portocalele sunt o sursă naturală de vitamina C, tiamină și acid folic. În plus, nu conțin zahăr, sunt hidratante și ajută în procesul de slăbire.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân