Georgiana Godon, 52 ani: ”Sportul mă face să mă simt împlinită”

Despre îngrijire, sport și dans am stat de vorbă cu una dintre cele mai elegante doamne din București.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Georgiana Godon, 52 ani: ”Sportul mă face să mă simt împlinită”
Georgiana Godon, 52 ani: ”Sportul mă face să mă simt împlinită”, foto arhiva personală

Pe Georgiana Godon o întâlnești des la expoziții de artă, la concerte, la teatru, la gale, la circ, operă și oriunde erau evenimente legate de arte și de frumos. Am remarcat întotdeauna prezența ei elegantă, rafinată și discretă totodată. Și zâmbetul larg. Este mamă a două adolescente și soție. Georgiana Godon reprezintă perfect noua generație de femei care tocmai au împlinit 50 de ani. Și se simt foarte bine în pielea lor. Nu am rezistat și am întrebat-o care sunt secretele sale pentru a-și menține frumusețea, silueta și starea de bine.

 

CSÎD: Georgiana, mișcările tale, postura sunt pline de grație. Mai dansezi? Care e relația ta cu dansul?

Geo Godon: Aștept cu nerăbdare ca viața să revină cât de cât la normal, suficient încât să reușesc să mai merg la câte o petrecere dansantă sau să frecventez câte un curs de dans. Dansul este una dintre pasiunile de care îmi doresc să fi profitat mai mult în tinerețe. Cred că o carieră în lumea dansului mi s-ar fi potrivit foarte bine. Îmi place să cochetez cu toate genurile de dans, însă dansul flamenco este cel ce mi se potrivește cel mai bine. Îmi conferă o senzație ce mă face să mă simt în elementul meu.

georgiana Godon

CSÎD: Cum ai ajuns să dansezi flamenco?

Georgiana Godon: Datorită unei coregrafe din Spania, am avut oportunitatea de a pătrunde puțin în tainele acestui dans complex și expresiv, fiind o experiență unică, pe care mi-aș dori din tot sufletul să o repet.

Ritualul de îngrijire a pielii cuprinde și tratamente cu colagen

CSÎD: Ai 52 de ani, dar nu îi arăți deloc. Ce ai schimbat de-a lungul timpului în ritualul de frumusețe?

Georgiana Godon: Am început recent să recurg la tratamente cosmetice cu vitamina C, colagen și acid hialuronic, pentru a menține fermitatea și luminozitatea tenului. Mențin naturalul cât se poate însă în același timp, accept și „urmele vieții”, ce își fac apariția treptat pe corpul meu.

CSÎD: Care este relația ta cu sportul?

Georgiana Godon: Tatăl meu fiind sportiv (n.r. Nicolae Fundățeanu, o legendă a oinei în România), am crescut cu sportul în casă, printre cupe și medalii. Așadar, relația mea cu sportul a luat naștere în copilărie și m-a însoțit de-a lungul vieții.

Gimnastică artistică – întâlnire la vârsta de 4 ani

CSÎD: Ce tip de sport practici?

Georgiana Godon: Am început cu gimnastica artistică la vârsta de 4 ani însă de-a lungul timpului, am dezvoltat o pasiune pentru fitness. Mi-am creat din totdeauna singură schemele de exerciții. În acest moment, mă concentrez pe întreținere și modelare.

Sportul ca un mod de viață

CSÎD: Ai avut mereu o relație bună cu sportul?

Georgiana Godon: Pentru mine, sportul nu s-a rezumat niciodată la o simplă activitate. Am ajuns de mai multe ori la concluzia că sportul este un mod de viață. M-a acompaniat atât în momentele dificile, cât și în cele mai frumoase (spre exemplu, pe timpul celor două sarcini). Când nu ajung la sală, aproape că simt un sentiment de vinovăție. Pot să spun cu convingere că sportul mă face să mă simt împlinită.

Fotografii: Akira Enzeru, prin amabilitatea Dance Room (1 și 3) și arhiva personală

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân