Noodles vegetarieni cu usturoi şi ceapă verde

Iată cum să prepari porţia idală de noodles vegetarieni
29.02.2020 | Autor: Alexandra Necsoiu
Noodles vegetarieni cu usturoi şi ceapă verde
FOTO: shutterstock
O porţie de noodles este ideală pentru prânz sau cină. Chiar şi cei mici se pot bucura de acest preparat rapid şi delicios, inspirat din bucătăria chinezească. Nu ai nevoie de prea multă îndemânare şi nici prea mult timp. Iată ce ai nevoie pentru patru porţii de noodles şi cum să-i surprinzi pe cei din jur cu talentul tău gastronomic.

Ingrediente

  • 2 linguriţe de ulei vegetal
  • 5 căţei de usturoi mărunţiţi
  • 4 cepe tocate
  • 2 morcovi feliaţi
  • 2 linguriţe de zahăr brun
  • 3 linguriţe de sos de soia
  • 250g noodles de orez

Mod de preparare

Pune uleiul la încins la foc mediu. Adaugă căţeii de usturoi şi ceapa şi lasă-le la gătit timp de 2-3 minute. Adaugă morcovii şi mazărea şi sosul de soia. Pune cele 250g de noodles şi lasă ingredientele să se amestece timp de câteva minute. Asezonează cu sare şi piper.
Cel mai nou articol Video: