Cea mai simplă metodă prin care poţi păcăli pofta de dulce

Uneori, nu e simplu sa stai departe de tentatiile dulci ale verii. Nu e nici o problema daca o data pe saptamana te refugiezi intr-o inghetata uriasa sau o prajitura delicioasa. Insa daca nu vrei sa te ingrasi, trebuie sa faci anumite compromisuri.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cea mai simplă metodă prin care poţi păcăli pofta de dulce

Uneori, nu e simplu să stai departe de tentaţiile dulci ale verii. Nu e nici o problemă dacă o  dată pe săptămână te refugiezi într-o îngheţată uriaşă sau o prăjitură delicioasă.

Însă dacă nu vrei să te îngraşi, trebuie să faci anumite compromisuri.

De aceea, când ai da orice şi oricât pentru ceva scandalos de bun, încearcă să te refugiezi în deserturi uşoare sau ceaiuri.

Pentru început, îţi propunem un truc simplu: cumpără câteva iaurturi cu fructe şi îndulcitor. Pune-le o oră la congelator şi presară apoi deasupra câteva bucăţele de fructe proaspete. Încearcă zmeura, afinele sau piersicile. E ca şi cum ai savura o îngheţată, însă fără un număr mare de calorii.

Apoi, dacă simţi că nu te-au satisfacut iaurturile şi eşti tentată să mănânci bunătăţi cu zahăr, încearcă să îţi păcăleşti papilele cu un ceai de mentă. Stimulează digestia şi te va ajuta să ai un abdomen plat. Iar marele avantaj este că îţi taie pofta de dulce. Rece, de la frigider, este un adevărat antidot pentru caniculă. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”