Are aproape 70 de ani, dar arată cu 30 de ani mai tânără! Care este secretul acestei femei?

Carolyn Hartz, o australiancă de 69 de ani, susţine că nu a mai consumat zahăr de mai bine de 30 de ani, iar rezultatele sunt incredibile. Femeia nu îşi arată deloc vârsta, ba mai mult, are un corp pe care multe tinere ar fi invidioase.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Are aproape 70 de ani, dar arată cu 30 de ani mai tânără! Care este secretul acestei femei?

Carolyn Hartz, o australiancă de 69 de ani, susţine că nu a mai consumat zahăr de mai bine de 30 de ani, iar rezultatele sunt incredibile.

Femeia nu îşi arată deloc vârsta, ba mai mult, are un corp pe care multe tinere ar fi invidioase.

Ea spune că a renunţat la zahăr pentru că a primit diagnosticul de prediabet, vrând astfel să prevină instalarea diabetului.

„Bunicuţa” recunoaşte că a mai scăpat la dulciuri în cei 30 de ani, dar le-a preferat pe cele cu xilitol. 

„Zahărul nu face decât să creeze dependenţă şi să aducă multe probleme de sănătate. Ştiu că efectele renunţării la zahăr nu sunt deloc plăcute, cel puţin în primele zile: letargie, dureri de cap sau irascibilitate. Cu toate acestea, organismul se obişnuieşte în câteva zile şi rezultatul merită cu siguranţă”, a declarat femeia pentru HuffingtonPost.

Carolyn nu ascunde faptul că a fost supusă şi câtorva operaţii estetice, dar susţine că adevăratele motive ale siluetei sale fit sunt alimentaţia fără zahăr şi sportul. 

Surse foto: Instagram 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”