Povestea Dianei: cum a slăbit 20 de kilograme în aproximativ un an şi jumătate

Povestea Dianei poate fi o sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre noi. Iată cum a reuşit sp slăbească 20 de kilograme.
  • Publicat:
Povestea Dianei: cum a slăbit 20 de kilograme în aproximativ un an şi jumătate
FOTO: Bodyshape Transformation / Povestea Dianei: cum a slăbit 20 de kilograme în aproximativ un an şi jumătate
Din seria poveştilor impresionate şi a succesului în lupta cu kilogramele în plus, o aducem azi în discuţie pe Diana, care a reuşit să slăbească 19 kilograme. De vină a fost trecerea de la munca de angajat la un birou, la o afacere proprie în industria dulciurilor. Astfel, stilul de viaţă stresant şi-a pus rapid amprenta pe silueta ei, acumulând 15 kilograme. 
 
”Nu am fost niciodată motivată sau interesatp să caut o sală de sport la care să merg în mod constant. După un an şi jumptate în care am făcut trecerea de la munca de birou la propriul business, am rămas cu mai puţin timp pentru mine şi astfel am acumulat 15 kilograme”, povesteşte Diana.

Sport şi dietă

De-a lungul timpului a încercat tot felul de diete, dar de fiecare dată se confrunta cu efectul yo-yo, revenind la greutatea iniţială. Astfel, şi-a dat seama că soluţia pentru a obţine rezultatele mult dorite este aceea de a introduce sportul în viaţa ei. Schimbarea a început la Bodyshape Transformation, unde rezultatele nu au întârziat să apară.
 
”M-am gândit că trebuie să fac ceva pentru că li ănainte mai avusesem diferite oscilaţii, nu atât de mari, dar de fiecare dată ţineam câte o dietă şi după ce începeam să mănânc diferite alimente nepotrivite, ajungeam în acelaşi punct. Pentru prima dată am simţit că îmi doresc să schimb abordarea, să fac şi sport. M-a motivat foarte mult faptul că aveam acele kilograme de dat jos, apoi faptul că îmi doream să menţin rezultatul, că mi-a plăcut aici energia, atmosfera, implicarea antrenorilor şi faptul că mă integrasem deja în atmosfera antrenamentelor de grup”, explică Diana.
 
Într-un an şi jumătate de când a decis că este timpul pentru o schimbare şi s-a lăsat pe mâna specialiştilor, sportul, dar şi o alimentaţie sănătoasă au ajutat-o să slăbească în total 20 de kilograme. Deşi această schimbare s-a produs în viaţa ei, Diana este derminată să continue antrenamentele, să îşi menţină noul stil de viaţă, dar şi noua siluetă. În plus, faptul că a devenit o sursă de inspiraţie pentru alţii o motivează şi mai tare. Pentru că la rândul ei s-a lăsat inspirată de seminariile de nutriţie, dar şi de discuţiile din cadrul comunităţii Bodyshape, Diana a lansat un blog cu reţete sănătoase, ajutând astfel mii de oameni să mănânce sănătos şi gustos.
 
 
În urma procesului de transformare, Diana se descrie ca fiind mai puternică, mai ambiţioasă şi mai mândră de ea.
 
”Cred că m-am schimbat foarte mult şi fiecare progres pe care l-am făcut aici în sala de sport s-a transpus cumva şi în viaţa mea personală şi în atitudinea mea, în relaţia pe care o am cu celelalte persoane din jurul meu. Am devenit mai puternică şi mai ambiţioasă. Faptul că la fiecare antrenament am încercat să progresez m-a fcăut să fiu din ce în ce mai mândră de mine şi chiar consider că m-am schimbat foarte mult şi din acest punct de vedere. Cu siguranţă mă simt o persoană mai echilibrată. Mi-am dat seama că experienţa mea poate ajuta şi alte persoane care poate nu au curajul să facă anumite schimbări ăn viaţa lor sau nu au încredere că pot merge mai departe şi pot face ceva pentru ei, însă este foarte important să încerci să-ţi faci timp pentru anumite lucruri care sunt importante pentru tine. Îmi doresc ca fiecare să se gândească la priorităţile pe care le are, să se gândească pe termen lung la propria persoană şi să-şi facă timp întotdeauna pentru ei, să se iubească mai mult şi, neapărat, să facă mişcare şi să mănânce sănătos”, spune Diana.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”