Consumul de vin roşu, cheie pentru o viaţă sexuală mai bună?

Veşti bune pentru iubitorii de vin – cercetătorii de la Universitatea Harvard au arătat că o dietă bogată în alimente şi băuturi care conţin flavonoide, care se găsesc în vin roşu, fructe de pădure sau ceai ar putea preveni disfuncţiile erectile, o problemă care afectează aproape jumătate dintre bărbaţi.
Consumul de vin roşu, cheie pentru o viaţă sexuală mai bună?
Alimente impotriva disfunctiilor erectile

Veşti bune pentru iubitorii de vin roşu – cercetătorii de la Universitatea Harvard au arătat că o dietă bogată în alimente şi băuturi care conţin flavonoide (se găsesc în vin roşu, fructe de pădure sau ceai) ar putea preveni disfuncţiile erectile, o problemă care afectează aproape jumătate dintre bărbaţi.

Cercetătorii au analizat 50 de mii de bărbaţi de vârsta a doua, monitorizându-le dieta, greutatea şi activitatea fizică timp de 30 de ani.  Bărbaţii care au consumat regulat alimente şi băuturi bogate în flavonoide şi-au scăzut cu 10% riscul de a suferi disfuncţii erectile.

“Ştim deja că aportul ridicat de flavonoide al anumitor alimente ar putea reduce riscul de a suferi de boli cardiovasculare sau diabet. Acesta este primul studiu care a analizat legătura între flavonoide şi disfuncţii erectile. Disfuncţiile erectile sunt un barometrul al problemelor funcţiilor vasculare ”, afirmă Aedin Cassidy, coordonatorul studiului. 

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici