7 sfaturi ca sa nu va ingrasati de Sarbatori

Se stie: pentru multe persoane, Sarbatorile se sfarsesc inevitabil cu cateva kilograme in plus.
  • Publicat:
7 sfaturi ca sa nu va ingrasati de Sarbatori
7 sfaturi ca sa nu va ingrasati de Sarbatori

Se stie: pentru multe persoane, Sarbatorile se sfarsesc inevitabil cu cateva kilograme in plus.

Le puteti evita si va puteti pastra silueta, daca respectati cateva recomandari importante ale specialistilor americani de la Centrul de fitness Loyola.

Acestea va pot ajuta sa nu va ingrasati in conditiile in care mergeti la petreceri cu familia sau intr-o vacanta cu prietenii.

1. Daca plecati la drum lung, luati cu voi fructe in locul gustarilor periculoase precum covrigei sau biscuiti. La fel de bune sunt si semintele crude.
2. Mancati ceva inainte de a merge la orice petrecere. Astfel va veti potoli partial foamea si nu va veti repezi catre bucatele apetisante.
3. Nu va umpleti decat o singura data farfuria daca aveti un bufet suedez. Mai multe drumuri si „alimentari” ale farfuriei cresc riscul de ingrasare.
4. Faceti miscare impreuna cu prietenii si familia. Nu ratati sesiunile de patinaj si schi la munte sau pe cele de volei pe plaja daca evadati catre zone mai insorite.
5. Asezati-va la masa si bucurati-va de bucate. Daca stati in picioare, senzatia de satietate nu se va instala corect si la timp.
6. Cazati-va intr-un hotel unde exista un centru de fitness sau o piscina. Daca va simtiti vinovati ca ati mancat prea mult, puteti compensa abuzurile cu sport.
7. Consumati alcool cu masura. Beti apa intre paharele cu vin sau tarie, pentru ca bautura are multe calorii, fara sa va hraneasca.

Citeste si: Combate efectele festinurilor!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”