5 modalităţi să obţii un corp tonifiat, gata de plajă

Ce ideal ar fi dacă ai reuşi să dai jos tot ce ai acumulat pe parcursul iernii precum o haină, iar la începutul verii să te simţi suplă, tonifiată şi plină de energie. Chiar dacă tehnologia nu a avansat aşa mult încât să ne permită acest vis într-o clipă, există soluţii pe care le găseşti în recomandările Yucca Wellness Center pentru o vară în care să te simţi bine în pielea ta!
  • Publicat:
5 modalităţi să obţii un corp tonifiat, gata de plajă

Ce ideal ar fi dacă ai reuşi să dai jos tot ce ai acumulat pe parcursul iernii precum o haină, iar la începutul verii să te simţi suplă, tonifiată şi plină de energie. Chiar dacă tehnologia nu a avansat aşa mult încât să ne permită acest vis într-o clipă, există soluţii pentru o vară în care să te simţi bine în pielea ta!

Adio dietelor drastice

Dietele drastice şi înfometarea sunt câteva exemple care fac mai mult rău corpului, mai ales în această perioadă în care ai nevoie de vitamine şi minerale.

„O alimentaţie echilibrată şi un set de terapii şi tratamente personalizate pot face minuni pentru orice persoană care doreşte să fie sănătoasă şi să aibă un corp frumos. Nu trebuie să ne înfometăm până ajungem la kilogramele dorite, iar apoi să revenim la vechile obiceiuri. Alternarea dietelor ne afectează sistemul digestiv şi poate cauza îmbătrânirea corpului şi a pielii. De aceea orice program de slăbire ar trebui să înceapă cu o consultaţie de nutriţie personalizată, consiliere pe tot parcursul procedurilor, dar şi după acestea, în aşa fel încât să poţi menţine în timp rezultatele obţinute. Toate pachetele ce vizează slăbirea pe care le realizăm în cadrul centrului încep cu o astfel de consultaţie”, explică Alice Margina-Mileah, spa manager Yuccan Wellness Center.

Adaugă antrenamente scurte

Antrenamentele scurte, de intensitate crescută ajută metabolismul şi corpul să se recupereze mai repede după sesiuni de sport îndelungat. Secretul constă în durata aceastora care nu trebuie să depăşească 15-20 minute. În acest stil te poţi antrena chiar de două ori în aceeaşi zi şi poţi încerca programele Yucca de Fetno Dance, un program aerobic pe muzică folclorică cu accesorii specifice.

Distruge celulele de grăsime cu tehnologie hitech

Dacă vorbim de remodelare corporală hi-tech, atunci vorbim indirect de SCULPTOR BODY HEALTH, un echipament unic în România. O adevărată minune tehnologică, acest aparat oferă mai multe tipuri de terapii cu rezultate incredibile încă de la prima şedinţă: mezoterapie virtuală, cavitaţie, masaj endermologic, microdermoabraziune corporală şi facială, terapie led.

Cavitaţia este un tratament prin unde acustice de foarte mare intensitate şi cu o frecvenţă joasă, în urma căruia se distrug definitiv adipocitele, fără a fi afectate şi ţesuturile adiacente. „În acest fel, se pierd la fiecare şedinţă până la 2 centrimetri din circumferinţa zonei care prezintă probleme”, explică Alice Margina Mileah. După acest procedeu extrem de benefic se realizează Dermo Health, o terapie cu vacuum de aspiraţie continuă, la un nivel constant, eficient pentru a stimula ţesuturile şi microcirculaţia, prin care se elimină toxinele şi dpozitele de grăsime corporală.

Se realizează apoi o microdermoabraziune, care are rolul de îndepărta straturile de celule de la suprafaţa pielii şi apoi dermoporatia (mezoterapia virtuală), o metodă de introducere a substanţelor active în profunzimea pielii. În final se aplică o metodă extrem de eficientă şi complet non-invazivă, care interacţionează cu celulele şi stimulează producţia de colagen şi elastină cu ajutorul pulsaţiilor de lumini roşii. 

Îndepărtează celulita prin căldură

Împachetarea la termocuvertă urmată de masajul cu beţe de bambus, radiofrecvenţă şi electrostimulare curaţă şi îndepărtează excesul de ţesut adipos, astfel corpul capătă forma mult dorită.

Nu ignora activitatea fizică cotidiană

Majoritatea grăsimii se pierde prin dietă, însă restul vine din activitatea fizică, şi asta nu înseamnă doar antrenamente. Activităţile non fizice pot contribui la o pierdere de până la 20% din greutate conform specialiştilor, care ne încurajează să mergem pe jos, cu bicicletă, să facem curăţenie în casă sau orice ne menţine un nivel scăzut al pulsului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân