Cine nu merge la SPA nu ştie ce pierde!

Nu am înteles niciodată plăcerea de a-ţi petrece o zi întreagă la un spa. Mi se părea plictisitor, inutil şi în niciun caz nu o vedeam ca pe o relaxare. Asta până când am descoperit o bucăţică de rai…
  • Publicat:
Cine nu merge la SPA nu ştie ce pierde!

Orice femeie visează să aibă timpul şi resursele necesare pentru a merge la SPA măcar o dată pe lună. Orice femeie, în afară de mine.

Asta gândeam înainte să ajung acolo.

Nu am înteles niciodată plăcerea de a-ţi petrece o zi întreagă la un spa. Mi se părea plictisitor, inutil şi în niciun caz nu o vedeam ca pe o relaxare. Asta până când am descoperit o bucăţică de rai

După ce toate prietenele mele mi-au reproşat că nu ştiu să apreciez frumuseţea relaxării şi beneficiile pe care le poate avea o zi petrecută în răsfăţ, am decis că este momentul să fac un experiment. Prin urmare, am căutat un spa în Bucureşti şi am decis să testez şi eu terapiile. Aşa că am ajuns la Premier Spa după o zi încărcată şi oarecum sceptică în privinţa a ceea ce urma.

Dr. Iulia Belc a avut grijă să îmi spulbere orice urmă de stres. Mai întâi, mi-a explicat pas cu pas cum funcţionează terapiile pe care urma să le încerc, iar de acolo până la relaxare totală a fost doar un (foarte mic) pas.

Prima încercată a fost Electroterapia Iyashi Dome, o terapie menită să detoxifice întregul organism, să întinerească corpul şi să accelereze considerabil slăbirea (o şedinţă este echivalentă cu 20 km de alergare). Conceptul are la bază terapia cu unde infraroşii lungi de origine organică, având capacitatea de a curăţa organismul de toxine şi radicali liberi. 

Următorul pas a fost Ritualul Casablanca, un tratament de purificare inspirat din ritualurile de înfrumuseţare ale Cleopatrei, cu rol de curăţare, hidratare, relaxare şi antiaging. Mai întâi se foloseşte o tehnică de împrospătare a întregului corp cu apă distilată din floare de portocal, pentru detensionare şi relaxare (A FUNC}IONAT!). Apoi, se face un peeling cu sare de alaun îmbogăţită cu miere, lăptişor de matcă şi ulei de migdale dulci.

Pe lângă acţiunea mecanică de exfoliere, alaunul deţine proprietăţi revitalizante, antiseptice şi de redare a fermităţii pielii. Se aplică apoi o mască din argilă albă, miere şi lăptişor de matcă, se înfoliază tot corpul şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute. “Acţiunea” se petrece “scufundată” într-un pat cu o saltea cu apă, încălzită la o temperatură de 38 de grade, care te face să îţi doreşti să nu mai pleci de acolo niciodată!

După aceste terapii, am avut parte de un masaj cu unt de shea, îmbogăţit cu ulei de argan. Şi dacă până acum nu eram fan Spa, acum declar oficial că voi avea grijă să petrec cât mai mult timp acolo! 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Colagen pentru tinereţe şi frumuseţe
Colagen pentru tinereţe şi frumuseţe
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân