Toxinele trec, sanatatea ramane

Recent, am descoperit un aparat de detoxifiere care se bazeaza pe curent electric si apa careia i se adauga sare pentru a creste conductivitatea. In acest bazin se introduc picioarele, iar un electrod se prinde la incheietura mainii pentru a inchide circuitul.
03.06.2011
Toxinele trec, sanatatea ramane
Toxinele trec, sanatatea ramane

Astazi, suntem asaltati de substante nocive din toate directiile: hrana, aer, apa, praf etc. In plus, in organism, rezulta deseuri din metabolism, care pot bloca functiile vitale. Iar daca se acumuleaza, sunt gazde perfecte pentru germeni. Recent, insa, am descoperit un antidot eficient impotriva acestor fenomene.

Este vorba despre un aparat care se bazeaza pe curent electric si apa careia i se adauga sare pentru a creste conductivitatea. In acest bazin se introduc picioarele, iar un electrod se prinde la incheietura mainii pentru a inchide circuitul. Am rugat-o si pe Sorana sa exemplifice pentru CSID aceasta metoda ingenioasa de diagnostic si tratament de detoxifiere.

Fiind fumatoare, la ea, apa s-a colorat imediat in maro, tradand intoxicarea organismului cu nicotina si gudron. Apoi, deficitul circulatiei limfatice a fost relevat de spuma acumulata. Sorana s-a simtit ametita imediat dupa aceasta sedinta si a trebuit sa bea 2, 3 pahare de apa. Ulterior, si-a revenit si nu a mai resimtit imboldul de a fuma, reducand drastic tigarile.

Aparatul produce de fapt ioni negativi, care, patrunzand prin piele sub efectul electrolizei, cresc oxigenarea sangelui, absorbtia si utilizarea oxigenului. Dupa reactii biochimice complexe, ionii elibereaza o mare energie, cresc vigoarea celulelor si elibereaza enzime, care imbunatatesc functia metabolica a organelor excretoare si accelereaza metabolismul.

In 30 de minute, toxinele si deseurile, cum ar fi celulele imbatranite acumulate in corp, vor fi eliminate repede si in siguranta, iar corpul uman se va recupera in mod gradat.

Apa se coloreaza in functie de afectiuni si localizarea toxinelor

• Pete rosii: sediment pe vasele de sange si tromboza, maini si picioare reci.

• Pete oranj: artrita, reumatism, guta.

• Verde inchis: sistemul digestiv, vezica biliara, imunitate scazuta

• Galben-verde: sistemul urinar, rinichi, probleme ginecologice, prostatita

• Pete albe: lipsa enzime, fermentatie, constipatie, insomnie, balonare

• Maro: ficat – fumator mare, acumulare de grasimi

• Spuma alba: alergii, ciclu neregulat

• Pete negre: acumulari de metale grele, diabet, boli cardiovasculare

In aceasta terapie de detoxifiere, numarul de sedinte recomandat este de 10. Se face una o data la 2 zile, iar dupa un tratament de 14 zile, se intra \n repaus 2 saptamani. 

 

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Fast juicing cu sucuri de legume!
Fast juicing cu sucuri de legume!
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea