Scapă de toxine! Sfaturi utile pentru un corp în care să te simţi bine

Dacă vrei să elimini cât mai multe toxine şi să fii cât mai sănătoasă. ţine cont de sfaturile medicului Suzana Pretorian, medic balneolog.
  • Publicat:
Scapă de toxine! Sfaturi utile pentru un corp în care să te simţi bine

Draga mea, azi câte ore ai muncit? Sau, mai bine zis, cât timp ţi-ai alocat pentru tine şi pentru sufletul tău?

Te-ai gândit cumva că şi tu ai nevoie de tine? Că e nevoie de un efort conştient pentru ca TU să fii bine? Pentru ca tu să ai un corp sănătos şi curat?

Dacă încă nu ştii pe ce cale să o apuci, atunci ia aminte la câteva sfaturi extrem de preţioase ale medicului Suzana Pretorian, medic balneolog la Danubius Health Spa Resort Sovata.

Dacă vrei să elimini cât mai multe toxine şi să fii cât mai sănătoasă, atunci ai grijă să consumi cât mai multe alimente vii. De preferinţă, cât mai puţin prelucrate termic.

Alege pe cât se poate legume şi fructe, salate, nuci şi seminţe. Totodată, dacă nu te poţi ţine la distanţă de proteinele animale, fii atentă să alegi carne cât mai curată. Apoi, ai grijă să mănânci de 2-3 ori pe zi, fără ciuguleli.

Şi bea APĂ. Multă. Minimum 2,5 litri/ zi.

„Dacă poţi, optează pentru apa ionizată negativ sau apa plată cu pH în jur de 7,5 şi densitate minerală cât mai scăzută”, recomandă medicul.

O să observi efectele pozitive extrem de rapid!

De asemenea, poţi să îţi menţii nivelul ridicat de hidratare cu sucuri de legume şi  fructe. Apoi, ai grijă să dormi suficient şi, mai ales, să te culci înainte de 12 noaptea.

„Fă sport în fiecare zi: între 10 şi 30 de minute. Dacă poţi în natură, atunci e perfect. Fă stretching şi ţine aproape de meditaţie”, punctează medicul.

E atât de simplu să fim sănătoşi! Trebuie doar să ne acordăm un pic mai multă atenţie şi să renunţăm la obiceiurile care ne fac rău.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: