Terapii răcoroase anti-celulită

Acolo unde celulita a cotropit teritorii extinse, libertatea şi savoarea verii se transformă într-un adevărat supliciu.
Terapii răcoroase anti-celulită

Canicula chinuitoare ce însoţeşte lunile de vară ne obligă la ţinute cât mai sumare şi cât mai răcoroase, care ne fac să ne simţim uşoare, libere şi sexy. Cel puţin în teorie! Pentru că acolo unde celulita a cotropit teritorii extinse, libertatea şi savoarea verii se transformă într-un adevărat supliciu.

Printre cele mai eficiente metode de a da uitării aspectul neplăcut de coajă de portocală ce ne sufocă multora dintre noi picioarele, fesele, uneori abdomenul şi chiar braţele, se numără împachetările. Calde sau reci, acestea sunt de-a dreptul fantastice, pentru că rezultatele apar într-un timp scurt, efortul este minim, iar aspectul pielii este uimitor.

După o serie de astfel de cure aplicate pielii, nu doar că celulita se ameliorează vizibil sau dispare cu totul, dar apectul general al zonelor tratate capătă noi dimensiuni. O parte din grăsimile superficiale sunt topite, iar pielea devine mai tonifiată, mai catifelată.

Pentru că împachetările la cald nu sunt recomandate persoanelor care au probleme cu circulaţia periferică şi nici nu sunt compatibile cu temperaturile periculos de înalte din lunile de vară, vă recomandăm terapiile răcoroase, proaspete, care să vă revigoreze şi starea de spirit, nu doar frumuseţea.

Alge, mentă şi eucalipt

Împachetările cu alge marine, spirulină, eucalipt, mentă, lime şi grepfrut, în acest caz, pot reda fermitatea şi în plus hidratează ţesuturile în profunzime. Le-am găsit într-un spa de la malul mării, unde ritualul mai are şi rolul de a accelera eliminarea toxinelor din organism, pe care mai apoi îl reechilibrează cu microelemente, vitamine şi aminoacizi.

Conţinutul de mentă şi eucalipt conferă o senzaţie extrem de proaspătă şi răcoritoare, pielea are parte de o exfoliere delicată, iar în cele din urmă îşi recapătă aspectul neted. Pentru un efect accelerat de slăbire, acompaniat de aceeaşi senzaţie răcoroasă, ne fac cu ochiul şi împachetările cu ceai verde, alge marine, argilă albastră şi proteine vegetale.

Datorită efectului lipo-reductor se poate observa încă de la prima şedinţă o pierdere în centimetri şi, ca bonus, pielea se va bucura de o maximă protecţie anti-oxidantă datorită ceaiului verde. Algele marine sunt cunoscute pentru conţinutul lor bogat în minerale, vitamine şi iod organic, dar şi pentru efectul anti-celulitic, reductor, tonifiant, detoxifiant, remineralizant.

Nu aşteptaţi cu nerăbdare să treacă vara pentru a repune în circulaţie hainele groase, bucuraţi-vă de garderoba estivală fără stresul celulitei!

Citeşte şi: Anticoncepţionalele pot duce la apariţia şi/sau agravarea celulitei

Îmbrăcămintea care ne scapă de celulită: lenjeria intimă MyShapes

Li se întâmplă şi topmodelelor! Cine are picioarele invadate de celulită?

 

 

 

Cum să ieşi bine în fotografii
Cum să ieşi bine în fotografii