Tu cum te pregăteşti de vară? Află noutăţile în materie de frumuseţe!

Tu cum ai grijă de tine în sezonul acesta? Cum te pregăteşti pentru vară?
  • Publicat:

Tu cum ai grijă de tine în sezonul acesta? Cum te pregăteşti pentru vară? 

În redacţie, noi dezbatem „problema” în fiecare sezon şi încercăm fel de fel de tratamente şi remedii „minune” pentru riduri, celulită, îngrijirea părului şi toate celelalte probleme de care, fiind femei, ne lovim zi de zi.

Şi pentru că vara este sezonul când ne expunem cel mai mult corpurile, când tenul trebuie îngrijit cel mai tare şi când părul trebuie să arate cel mai bine, am făcut o selecţie a celor mai interesante, eficiente şi „must-have” produse de îngrijire noi apărute pe piaţă, pentru un răsfăţ din cap până în picioare!

Intră în Galeria FOTO şi alege şi tu produsele care ţi se potrivesc şi de care ai nevoie pentru a arăta impecabil în fiecare zi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: