„White Sensation” la Cannes! Cum să porţi rochia albă pe covorul roşu!

Rochia albă, inspirată din cea de mireasă este cel mai “hoţ” trend printre celebrităţile de peste hotare, în cadrul evenimentelor “red cârpet”, iar festivalul de film de la Cannes, de anul acesta, a demonstrat din plin puterea de seducţie a unei ţinute “Albă că Zăpadă”.
  • Publicat:

Rochia albă, inspirată din cea de mireasă este cel mai “hot” trend printre celebrităţile de peste hotare, în cadrul evenimentelor “red carpet”, iar festivalul de film de la Cannes, de anul acesta, a demonstrat din plin puterea de seducţie a unei ţinute “Albă că Zăpadă”.

Andie Mc Dowell, Emma Stone, Doutzen Kroes, Aishwarya Rei, Hilary Swank, Zoe Kravitz, Rachel Weisz şi multe alte modele şi actriţe celebre au “hipnotizat” aparatele de fotografiat prin rochii lungi, diafane sau din dantelă cu aplicaţii preţioase sau cu decoltee adânci şi decupaje seducătoare.

Nu ştim dacă unele dintre ele voiau să le transmită un mesaj subliminal partenerilor sau încercau să arate cât de fit sunt sau să îşi creeze un look “virginal”, în ciuda vârstei, dar efectul a fost… răvăşitor. Covorul roşu pare că s-a transformat într-un eveniment “White Sensation”!

Universul mireselor poate fi o adevărată sursă de inspiraţie şi pentru ţine. Chiar dacă te-ai măritat, poţi oricând opta pentru rochii albe sau ivoair din voal, din tul sau din mătase ce îţi pot pune în valoare atuurile. 

Secretul este să optezi pentru variante de rochii de mireasă simple şi relaxate, pe care să le accesorizezi într-un mod diferit. Cu alte cuvinte, renunţă la tiare, cerceii foarte preţioşi şi clutch-urile cu pietre şi optează pentru varianta simplă: un machiaj cu smokey eyes, ruj nude şi o coafură cu bucle lejere. Efectul asupra celor din jur va fi răvăşitor!

Urmărește CSID.ro pe Google News
4 coafuri în tendinţe
4 coafuri în tendinţe
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: