„White Sensation” la Cannes! Cum să porţi rochia albă pe covorul roşu!

Rochia albă, inspirată din cea de mireasă este cel mai “hoţ” trend printre celebrităţile de peste hotare, în cadrul evenimentelor “red cârpet”, iar festivalul de film de la Cannes, de anul acesta, a demonstrat din plin puterea de seducţie a unei ţinute “Albă că Zăpadă”.

Rochia albă, inspirată din cea de mireasă este cel mai “hot” trend printre celebrităţile de peste hotare, în cadrul evenimentelor “red carpet”, iar festivalul de film de la Cannes, de anul acesta, a demonstrat din plin puterea de seducţie a unei ţinute “Albă că Zăpadă”.

Andie Mc Dowell, Emma Stone, Doutzen Kroes, Aishwarya Rei, Hilary Swank, Zoe Kravitz, Rachel Weisz şi multe alte modele şi actriţe celebre au “hipnotizat” aparatele de fotografiat prin rochii lungi, diafane sau din dantelă cu aplicaţii preţioase sau cu decoltee adânci şi decupaje seducătoare.

Nu ştim dacă unele dintre ele voiau să le transmită un mesaj subliminal partenerilor sau încercau să arate cât de fit sunt sau să îşi creeze un look “virginal”, în ciuda vârstei, dar efectul a fost… răvăşitor. Covorul roşu pare că s-a transformat într-un eveniment “White Sensation”!

Pagina 1 din 2
4 coafuri în tendinţe
4 coafuri în tendinţe
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex