Trucuri şi tendinţe beauty 2012 – 2013, de la Alexandru Abagiu

Conturarea excesivă a colţului intern al ochiului, un plus de luminozitate pe pleoapa mobilă, pliul pleoapei marcat în tonalităţi mate, buzele naturale şi, de reţinut, nu se folosesc mai mult de două tonuri de fard - iată, în linii mari, tendinţele în machiaj pentru 2012 - 2013.
  • Publicat:
Trucuri şi tendinţe beauty 2012 - 2013, de la Alexandru Abagiu

Conturarea excesivă a colţului intern al ochiului, un plus de luminozitate pe pleoapa mobilă, pliul pleoapei marcat în tonalităţi mate, buzele naturale şi, de reţinut, nu se folosesc mai mult de două tonuri de fard – iată, în linii mari, tendinţele în machiaj pentru 2012 – 2013. Alexandru Abagiu a dat multe explicaţii şi a făcut demonstraţii în cadrul unui seminar susţinut de Melkior, la târgul Cosmetics Beauty Hair.

Şi pentru că in acest sezon nu lipsesc grafismele creative, celebrul make-up artist ne oferă câteva trucuri pentru aplicarea corectă a eyelinerului: “Aplică eyelinerul de la colţul extern către centru, porneşte apoi din colţul intern către centru, uneşte cele două linii pe zona centrală. Aplică cât mai la baza genelor şi evită spaţiile libere. Asigură-te că pielea este perfect întinsă. Nu lăsa produsul să se usuce pe aplicator.”

În acest sezon, în machiajul ochilor se poartă adaosul de culoare folosind fard de pleoape sau tuş în tonuri de portocaliu, albastru, stacojiu. O altp tendinţă are în prim-plan sprâncenele creative, decorate cu strass. Blush-ul are culori saturate, vii, fie cu textură cremoasă, fie mată.

În ceea ce priveşte buzele, Alexandru Abagiu susţine că tendinţele internaţionale aduc în atenţie tonurile de roşu, dar blurate pe conturul buzelor. Se poartă Bordo ca la Gucci, Guy Laroche, Nina Ricci (foto) şi Tangerine ca la Kenzo, Narciso Roriguez, Dennis Basso, culori care se regăsesc şi pe buze, şi pe ochi, şi pe unghii.

Care sunt tendinţele în coafură pentru toamnă-iarnă? Iată cuvintele cheie: breton plat, împletituri, cărări, volum. Coafura readuce stilul Pony tail, ţinuta fiind completată simplu doar cu eyeliner şi ruj. Colormania răspândeşte în firele de păr şuviţe în tonuri de mov, roz, violet şi albastru.

Nu lipseşte nici look-ul androgin cu un păr curat şi bine îngrijit care eliberează faţa, părul răsucit, cu diferite împletituri, cocul balerină care pare tineresc şi ridică trăsăturile feţei, relaxat având cărarea bine definită. Accesoriile pentru păr se folosesc acum mai mult ca niciodată şi pot fi clame, clipsuri, strass, pene, căciuli, ace cu perle.

Citeşte şi: New Trend: se poarta JEANŞII COLORAŢI

Buzele tangerine, un trend ce domină podiumurile

Părul tău poate fi irezistibil de moale, plăcut la atingere şi plin de strălucire, chiar şi toamna!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân