Trend alert: Kristen Stewart by Balenciaga

În ciuda faptului că toamna s-a instalat deja, iar ploile şi atmosfera tristă sunt la un pas distanţă, Kristen a ales o pereche de pantaloni înfloraţi, în combinaţie de alb şi negru, botine rock, tricou negru şi geacă galbenă, de motociclist.
  • Publicat:
Trend alert: Kristen Stewart by Balenciaga
Cuprins
  1.  
  2.  

Una dintre vedetele cu statut de fashion icon ne-a atras atenţia zilele acestea cu o ţinută interesantă pentru acest sezon. Balenciaga din cap până-n picioare, Kristen Stewart a zâmbit fotografilor aflaţi la Sătămâna Modei de la Paris, aşa cum o făcea pe vremuri, când nu avea probleme.

Kristen Stewart a fost surprinsă de fotografi la prezentarea colecţiei ready-to-wear primăvară/vară 2013 Balenciaga, la Paris, în primele rânduri.

Actriţa a purtat o ţinută semnată în întregime de către designerii celebrei case de modă, sub influenţa directorului artistic Nicolas Ghesquiere. În ciuda faptului că toamna s-a instalat deja, iar ploile şi atmosfera tristă sunt la un pas distanţă, Kristen a ales o pereche de pantaloni înfloraţi, în combinaţie de alb şi negru, botine rock, tricou negru şi geacă galbenă, de motociclist.

Geaca de motor este una dintre piesele preferate ale actriţi, aceasta regăsindu-se în garderoba sa în mai multe variante romatice, între care neagră, roşie şi, evident, galbenă. Vedeta este recunoscută pentru faptul că nu agrează foarte tare stilul elegant, adoptând mai degrabă unul lejer, evită tocurile, coafurile elaborate şi rochiile glam, iar acest tip de geacă reprezintă un fel de piesă de rezistenţă în garderoba ei.

Stilul alternativ i se potriveşte de minune actriţei, atât datorită vârstei, cât şi atitudinii. Voi ce părere aveţi espre aeastă combinaţie, vă inspiră?

Citeşte şi: Trucuri şi tendinţe beauty 2012 – 2013, de la Alexandru Abagiu

New Trend: se poarta JEANŞII COLORAŢI

Pantalonii înfloraţi, must have de sezon

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: