Tendinţe haine pentru toamnă/iarnă 2014: se poartă layering! GALERIE FOTO

Temperaturile din ce în ce mai scăzute ne determină pe mulţi dintre noi să scoatem gecile imense din şifonier, însă această alegere nu se încadrează întocmai în tendinţele acestei perioade friguroase. Specialiştii în fashion au pus la cale o nouă metodă prin care putem face faţă frigului cu stil, şi anume folosirea layeringului.

Temperaturile din ce în ce mai scăzute ne determină pe mulţi dintre noi să scoatem gecile imense din şifonier, însă această alegere nu se încadrează întocmai în tendinţele acestei perioade friguroase.

Specialiştii în fashion au pus la cale o nouă metodă prin  care putem face faţă frigului cu stil, şi anume folosirea layeringului.

Ce este layeringul? Simplu! Înseamnă să alegi inteligent materiale şi texturi diferite, condiţia de bază fiind confortul.

Altfel spus, layeringul presupune îmbinarea mai multor piese vestimentare. De exemplu, combină un tricou cu mâneci lungi din bumbac cu o vestă din denim sau catifea cu blăniţă. Totul depinde de cât de creativă eşti!

Layeringul nu este tocmai un lucru nou, ci am putea spune că îl practicăm încă din copilărie, când trebuia să ne ascultăm parinţii şi să ne îmbrăcăm bine, ca să nu răcim.

Acum, ajunşi la vârsta maturităţii, layeringul capătă alte conotaţii faţă de cele 10 cojoace ale Babei Dochia, devenind o artă care constă în alegerea, combinarea şi purtarea mai multor straturi de haine şi de a arăta totuşi bine, în condiţii meteorologice extreme.

Deşi nu are reguli stricte, layeringul necesită totuşi ceva timp de gândire în actul de creaţie a outfitului potrivit.

Pentru început, trebuie să ştii că primul strat careîţi atinge pielea trebuie să fie un material natural, astfel încât să te simţi confortabil pe tot parcursul zilei. Adaugă peste tricou un pulover moale din lână, apoi, alege veste cu blăniţă sau jachete din bumbac, denim, jersey sau catifea.

Intră în GALERIA FOTO şi descoperă idei de outfituri propuse de Eden Park în noua colecţie de Toamnă/Iarnă 2014.

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
3 coafuri de încercat toamna aceasta
3 coafuri de încercat toamna aceasta
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate