Încălţăminte rock pentru o toamnă fashion! GALERIE FOTO

În această toamnă, inspiră-te de la rockstaruri şi poartă ghete şi cizme cu accente rock!
14.10.2014

În această toamnă, inspiră-te de la rock-staruri şi poartă ghete şi cizme cu accente rock!

Bocanci army, ghete cu catarame, cizme peste genunchi, botine cu ţinte – toate sunt ingredientele secrete prin care Miley Cyrus îşi exprimă atitudinea rebelă şi stilul nonconformist ce au consacrat-o în ultimii ani.  Punk rock este stilul vestimentar care o defineşte cel mai bine şi din care merită să te inspiri în sezonul rece, pentru a da „glas” ţinutelor tale!

Este timpul să păşeşti cu atitudine şi stil toamna aceasta, oferind o notă rock ţinutelor tale!

Ghete cu catarame

Cizmele butucănoase, înlănţuite cu catarame, reprezintă  accentul rock pe care îl poţi împrumuta oricărei ţinute. Poartă-le cu atitudine la jeanşi scurţi, rupţi, lungi, fuste de piele sau colanţi, dar şi la rochii de toamnă, în combinaţie cu  geaca de piele.

Bocanci cu şireturi şi catarame

Creează contraste inedite şi impune-ţi stilul în moda de toamnă cu combinaţii neobişnuite şi extravagante în stilul controversatei Miley. Împrumută accentul rock al bocancilor cu şireturi şi catarame unor rochiţe diafane, înflorate. Asortează-le cu o geacă de piele cu accente metalice şi ieşi din anonimat asemenea artistei.  Nu uita nici de bocancii lăcuiţi, cu şireturi şi talpa groasă, pe care Miley îi adoptă în ţinutele punk rock cu care ne-a obişnuit deja atât pe scenă, cât şi în ţinutele de stradă.

Cizme înalte cu ţinte

Jonglează cu confortul sau comoditatea pe care o oferă cizmele joase, lungi, peste genunchi,  în ţinute rock, îndrăzneţe, formate din pantaloni scurţi din piele sau blugi, dresuri rupte şi tricouri cu imprimeuri sau mesaje puternice. Îndrăzneşte să fii altfel şi la birou, asortând cizmele lungi cu colanţi, tricouri largi şi sacouri de inspiraţie manly.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă