Nuntă de vedeta: rochii de mireasă colorate şi neconvenţionale – GALERIE FOTO

Numeroase vedete au optat ca în ziua nunţii să nu poarte tradiţionala rochie albă de mireasă şi au preferat să iasă în evidenţă cu ţinute colorate, purtate şi în alte ocazii sau, pur şi simplu, cu haine în care se simţeau extrem de confortabil.
  • Publicat:

Numeroase vedete au optat ca în ziua nunţii să nu poarte tradiţionala rochie albă  de mireasă şi au preferat să iasă în evidenţă cu ţinute colorate, purtate şi în alte ocazii sau, pur şi simplu, cu haine în care se simţeau extrem de confortabil.

Keira Knightley, Sarah Jessica Parker (actriţa principală din Sex and the City) şi Dita von Teese sunt doar câteva dintre starurile care au spus marele DA în faţa apropiaţilor şi a alesului, fără să pună mare preţ pe imaculata rochie de mireasă la care visează toate fetiţele când sunt mici.

Intră în GALERIA FOTO pentru a vedea ce modele de rochii de mireasă neconvenţionale au ales vedetele să poarte în cea mai importantă zi din viaţa unei femei – Nunta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân