Dita Von Teese, provocatoare în lenjerie intimă vintage

Dita Von Teese, o veritabilă pin-up girl, a lansat o colecţie de lenjerie intimă burlesque, numită Von Follies, inspirată din moda anilor ‘50 şi care curpinde mai multe seturi de lenjerie extrem de sexy care pun în valoare formele feminine.

De la dansatoare la creatoare de modă nu a fost decât un pas, pe care Dita Von Teese, fosta soţie a excentricului Marilyn Manson, l-a făcut cu pasiune şi fără să stea prea mult pe gânduri.

Dita Von Teese, o veritabilă pin-up girl, a lansat o colecţie de lenjerie intimă burlesque, numită Von Follies, inspirată din moda anilor ‘50 şi care cuprinde mai multe seturi de lenjerie extrem de sexy care pun în valoare formele feminine.

Preţurile pieselor sunt destul de accesibile, între 16 şi 32 de lire sterline, iar culorile pe care mizează sunt, desigur, negrul şi roşul, iar materialele preferate sunt dantela şi satinul.

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că este fascinată de lenjeria vintage şi că adoră să colecţioneze astfel de piese încă de la vârsta de 16 ani.
Deşi Dita pare complet lipsită de inhibiţii atunci când pozează, ea a recunoscut într-un interviu pentru revista Vogue că are destul de multe îndoieli în privinţa aspectului ei fizic şi că are propriile nesiguranţe, admiţând că face eforturi mari pentru a se iubi şi accepta aşa cum e.

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL