Nuntă de vedeta: rochii de mireasă colorate şi neconvenţionale – GALERIE FOTO

Numeroase vedete au optat ca în ziua nunţii să nu poarte tradiţionala rochie albă de mireasă şi au preferat să iasă în evidenţă cu ţinute colorate, purtate şi în alte ocazii sau, pur şi simplu, cu haine în care se simţeau extrem de confortabil.
08.07.2014

Numeroase vedete au optat ca în ziua nunţii să nu poarte tradiţionala rochie albă  de mireasă şi au preferat să iasă în evidenţă cu ţinute colorate, purtate şi în alte ocazii sau, pur şi simplu, cu haine în care se simţeau extrem de confortabil.

Keira Knightley, Sarah Jessica Parker (actriţa principală din Sex and the City) şi Dita von Teese sunt doar câteva dintre starurile care au spus marele DA în faţa apropiaţilor şi a alesului, fără să pună mare preţ pe imaculata rochie de mireasă la care visează toate fetiţele când sunt mici.

Intră în GALERIA FOTO pentru a vedea ce modele de rochii de mireasă neconvenţionale au ales vedetele să poarte în cea mai importantă zi din viaţa unei femei – Nunta.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Tenul gras: îngrijire, curățare, ingrediente pe care să le folosești