Împacă sportul cu eleganţa în bagajul de vacanţă!

Bagajul pentru vacanţa de iarnă la ski sau la munte nu trebuie să se limiteze doar la echipamente sportive, bocanci şi piese vestimentare sport sau casual.
  • Publicat:
Împacă sportul cu eleganţa în bagajul de vacanţă!

Bagajul pentru vacanţa de iarnă la ski sau la munte nu trebuie să se limiteze doar la echipamente sportive, bocanci şi piese vestimentare sport sau casual.

Poţi, foarte uşor, să îţi păstrezi feminitatea şi să oferi ţinutelor tale un accent şic, chiar şi în vacanţă, iar specialiştii Takko îţi dau câteva sfaturi pentru a obţine un look fashion în orice moment al anului!

 

Cămaşa din denim

Cămaşă din denim este vedeta anotimpului rece şi piesa vestimentară pe care o poţi adapta la orice tip de ţinută. Indiferent că o porţi casual, cu jeans şi bocanci, sau într-o ţinută fancy, cu fustă de piele şi botine, „merită” să facă parte din bagajul pentru vacanţă.

Bluza casual smart

Bluzele casual smart  nu trebuie să-ţi lipsească din bagaj, întrucât vacanţa de iarnă este dedicată activităţilor sportive: snowboarding, schi etc. Păstrează ţinutele de vacanţă din afara pârtiei într-o notă casual, dar „îmblânzeşte-le” cu un accent feminin, asortând bluza casual cu o fustă din piele sau denim.

Fular şic

Asigura-te că fularul pe care îl alegi pentru bagaj se conformează tendinţelor şi cerinţelor vremii. Un model în carouri poate să fie alegerea perfectă, întrucât poate să fie o piesă călduroasă, sic şi poate fi ales chiar în culoarea vedetă a sezonului: burgundiul.

Rochie tricotată

Tricoturile sunt elementele în vogă ale sezonului şi nu au voie să-ţi lipsească din garderoba de vacanţă. Dacă ţi-ai planificat un eveniment elegant în itinerariul de vacanţă, dar nu vrei să epatezi în ţinute glam, poţi opta pentru un model de rochie tricotat.. O piesă cu un gulerul barcă, mâneci trei sferturi şi lungimea până peste genunchi se va încadra perfect în tiparele tendinţelor actuale.

Pulover trendy

Tricoturile trebuie să se regăsească şi în ţinutele de zi, casual, pe care le adopţi în vacanţă. Puloverul versatil, tip jachetă îţi oferă accentul trendy de care au nevoie ţinutele formate din jeanşi, colanţi sau pantaloni de piele asortaţi cu cămăşi sau bluze sport.

Rucsac fancy

Lasă genţile mari, supradimensionate, sau tip poştaş acasă. Anul acesta se poartă rucsacul în plimbările şi drumeţiile din vacanţă de iarnă. Poţi alege un model mai special, care îmbină pielea cu imprimeurile “animal” şi care poate deveni un accesoriu  statement pentru ţinutele tale de vacanţă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân