Victoria’s Secret Fashion Show 2014 GALERIE FOTO

Show-ul Victoria's Secret este unul dintre cele mai impresionante spectacole de modă din lume şi unul dintre cele mai aşteptate an de an. Şi pentru că nici anul acesta "îngeraşii" Victoria's Secret nu s-au lăsat mai prejos, show-ul care a avut loc la Lodra în dara de 2 decembrie a fost de-a dreptul incendiar!
  • Publicat:

Show-ul Victoria’s Secret este unul dintre cele mai impresionante spectacole de modă din lume şi unul dintre cele mai aşteptate an de an. Şi pentru că nici anul acesta „îngeraşii” Victoria’s Secret nu s-au lăsat mai prejos, show-ul care a avut loc la Lodra în data de 2 decembrie a fost de-a dreptul incendiar!

Lenjerie sexy, costume de baie provocatoare şi modele cu un corp absolut perfect şi sutiene de 2 milioane de dolari, toate aceste elemente s-au regăsit în show-ul Victoria’s Secret de anul acesta a fost inedit!

De asemenea, Adriana Grande şi Ed Sheeran sunt doar câţiva dintre artişii care au performat pe scena show-ului de anul acesta.

Aşadar, dacă nu te-ai numărat printre norocoasele care au plătit 10.000 de lire pentru a asista la show în Londra, intră în Galeria FOTO şi vezi cum au arătat cele mai frumoase modele din lume!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?