Vedetele au strălucit la British Fashion Awards 2014! GALERIE FOTO

Inovator şi atipic, design-ul britanic surprinde de fiecare dată prin elegantă absolută şi stil desăvârşit, iar celebrităţile îl adoptă fără să stea pe gânduri.
  • Publicat:
Inovator şi atipic, design-ul britanic surprinde de fiecare dată prin elegantă absolută şi stil desăvârşit, iar celebrităţile îl adoptă fără să stea pe gânduri.
 
Două dintre evenimentele cele mai importante ale săptămânii, British Fashion Awards 2014 şi London Evening Standard Theatre Awards au reunit pe covorul roşu numeroase celebrităţi care s-au întrecut în apariţii strălucitoare: rochii de seară glam şi costume ultra-elegante ce reflectă stilul britanic!
 
Top Modelul Naomi Campbell a fost una dintre cele mai “răvăşitoare” apariţii la Premiile Industriei Modei Britanice care au avut loc la London Palladium, seara fiind găzduită de Christopher Bailey (Chief Creative şi Chief Executive Officer Burberry), împreună cu Anna Wintour (redactor şef Vogue America) şi Evgeny Lebedev. Cu această ocazie Naomi a purtat o rochie din paiete aurii, foarte decoltată, accesorizata cu un guler de blană şi sandale din piele de piton aurii.

O apariţie extravaganţă, Cara Delevingne a fost câştigătoarea titlului de Model al Anului. Ea a îmbrăcat o rochie lungă şi metalizată, care i-a creat o siluetă perfectă. În vârstă de 22 de ani, Cara a primit premiul de la sora sa Poppy, ambele fiind foarte emoţionate pe scenă.

Un alt model care îi calcă Carei pe urme, Suki Waterhouse (actuala iubita a lui Bradley Cooper) a avut o apariţie foarte chic, într-o ţinută albastră, diafană, din colecţia de primăvară-vară Burberry, “The Birds and the Bees”. Albastrul deschis a fost nuanţa preferată de Suki şi la Premiile London Evening Standard Theatre, unde a optat pentru o creaţie din dantelă.
 
Dantela a fost şi materialul preferat al actriţelor Anna Kendrick şi Sienna Miller. Anna a ales o rochie de cocktail într-o nuanţă marină, iar Sienna a impresionat criticii de modă, printr-o rochie lungă, în nuanţe de lila şi roz. Ea a venit însoţită de logodnicul său, Tom Sturridge.
 
Evident, nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos. Christopher Bailey şi actorii Eddie Redmayne (cunoscut publicului din filmele Les Miserables, My Week with Mailyn), Tom Sturridge (Pirate Radio)  şi Jeremy Irvine (War Horse şi Great Expectations) au purtat costume elegante ce reflectă stilul desăvârşit, britanic. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân