Cum ne îmbrăcăm de Crăciun şi Revelion şi ce machiaje purtăm

Iată ce piese vestimentare să alegi să porţi în seara de Crăciun sau Revelion şi cum să te machiezi.
  • Publicat:
Cum ne îmbrăcăm de Crăciun şi Revelion şi ce machiaje purtăm
FOTO: pexels.com / Cum ne îmbrăcăm de Crăciun şi Revelion şi ce machiaje purtăm

Una dintre preocupările femeilor în perioada sărbătorilor de iarnă este legată de ţinută şi machiaj. Pentru multe dintre noi este foarte important felul în care arătăm, modul în care ne prezentăm, iar alegerea pieselor vestimentare pentru Crăciunul petrecut cu familia sau pentru seara de Revelion, cât şi machiajul, pot fi o adevărată provocare. Am pregătit pentru voi câteva sugestii la care puteţi apela, de la ţinute casual şi machiaje simple, până la accente super glam şi sofisticate.

Cum ne îmbrăcăm de Crăciun

Crăciunul îl petrecem în mare parte alături de oamenii dragi nouă. Alături de familie. În funcţie de dispoziţie, dar mai ales de locul în care alegeţi să sărbătoriţi, ţinutele pot fi uşor adaptate. De exemplu, în cazul în care petreceţi Crăciunul acasă, puteţi alege ţinute confortabile, lejere, dar totodată în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pulover pufos şi fustă cu imprimeu tartan. Una dintre propunerile noastre este ţinuta alcătuită dintr-un pulover pufos alb şi o fustă în nuanţă verde închis cu imprimeu tartan sau, de ce nu, tartan roşu. Poţi completa ţinuta cu o pereche de bocanci cu catarame supradimensionate sau chiar cu o pereche de cizme peste genunchi din piele întoarsă. Ca accesorii, îţi recomandăm o cordeluţă, fiind alegerea ideală pentru ambele variante.

Maletă şi fustă cu glitter sau paiete. O alegere puţin mai elegantă pentru seara de Crăciun acasă, în familie, este cea a fustei cu glitter sau paiete, care poate fi purtată în aceeaşi manieră ca cea prezentată anterior, dar de data aceasta cu o pereche de dresuri negre.

Fustă aurie plisată şi hoodie. Dacă te defineşte stilul rebel, dar în acelaşi timp îşi doreşti un aer festiv, poţi opta pentru o fustă plisată în nuanţe metalice, alături de un hanorac negru, fie el simplu sau inscripţionat. Poţi alege să porţi chiar şi o curea în talie şi o pereche de sneakerşi sau bocanci confortabili.

În cazul în care alegi să petreci Crăciunul într-un restaurant, de data aceasta poţi opta cu încredere pentru pantoful cu toc cui.

Pantaloni palazzo şi top cu umeri lăsaţi. O variantă feminină şi elegantă este ţinuta definită de pantalonii palazzo, care pot fi purtaţi alături de o pereche de sandale simple şi un top cu umeri lăsaţi. Pentru completarea ţinutei optează pentru o pereche de cercei supradimensionaţi şi glamuroşi.

Fustă de piele şi cămaşă cu mâneci clopot sau volane. Una dintre cele mai elegante piese vestimentare din ultimii ani a fost şi va fi în continuare cămaşa cu volane sau mâneci clopot. Noi îţi propunem ca în seara se Crăciun să o porţi alături de o fustă din piele lungă şi o pereche de pantofi stiletto.

All red. De data aceasta îţi facem o propunere roşie din cap până-n picioare. Alege să porţi un costum roşu, alături de o pereche de sandale în aceeaşi nuanţă, iar pentru un plus de efect poartă sacoul fără vreo bluză sau lenjerie pe dedesubt sau o variantă suepr sexy ar fi lenjeria cu dantelă.

Cum ne îmbrăcăm de Revelion

Ţinutele de Revelion sunt definite de strălucire, eleganţă şi feminitate, iar piesele vestimentare pe care le alegem trebuie să ne scoată în evidenţă cele mai bune calităţi.

Rochie lungă cu şliţ adânc. Poţi alege ca în noaptea dintre ani să porţi o rochie lungă extrem de elegantă, roşie sau neagră, cu şliţ adânc şi din mătase. Poţi alege deasupra să pui o haină de blană şi să o accesorizezi cu bijuterii preţioase, iar în partea de jos să alegi să porţi o pereche de sandale cu toc cui şi înalt care să-ţi ofere efectul de alungire al piciorului.

Salopeta cu paiete. O altă alegere la fel de spectaculoasă este salopeta cu paiete care promite un look plin de strălucire la cumpăna dintre ani. Dacă nu găseşti o salopetă pe placul tău, poţi încerca o rochie cu paiete şi spate gol.

Cum ne machiem de Crăciun şi Revelion

În privinţa machiajelor nu este deloc atât de complicat. Putem alege atât machiaje simple, cât şi machiaje care să ne evidenţieze zona ochilor sau buzele.

Ruj roşu. Indiferent că vorbim de seara de Crăciun sau de Anul Nou, rujul roşu nu trebuie să lipsească din trusa oricărei femei. Completează perfect orice ţinută şi oferă un plus de prospeţime look-ului final.

Smokey eyes. Iată o alegere destul de dramatică şi intensă, potrivită în special pentru Anul Nou. Acest tip de machiaj merge mână-n mână cu o ţinută elegantă, all black sau monocromă în general.

Cat eye. Atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii poţi alege să porţi acest look cat eye, care poate fi uşor de realizat cu ajutorul eyelinerului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân