Cizme și pantofi la modă în toamna-iarna 2022/2023. Ce modele se poartă în sezonul rece

Ești indecisă și nu știi ce încălțăminte să îți cumperi pentru sezonul rece? Iată cele mai în vogă modele de cizme și pantofi de anul acesta!
  • Publicat:
Cizme și pantofi la modă în toamna-iarna 2022/2023. Ce modele se poartă în sezonul rece
Sursa foto: shutterstock

Ai ajuns la concluzia că ai nevoie de încălțăminte în concordanță cu temperaturile de afară? Completează-ți ținutele casual sau office cu cele mai în trend modele de cizme și de pantofi! 

Cizme și patofi la modă în sezonul rece

Cizme peste genunchi

Cizmele lungi nu mai au nevoie de nicio introducere odată cu venirea sezonului rece. Cu cămăși sau pulovere supradimensionate, cu rochii din lână sau jeanși, cizmele peste genunchi pot completa până și cele mai sofisticate ținute. Încearcă-le și tu toamna aceasta!

Cizme de tip cowboy

Cizmele de tip cowboy au devenit, de câteva sezoane, cele mai cool accesorii din dulap. Ele pot fi purtate într-o mulțime de combinații: cu pantaloni din denim, cu rochii din tricot, cu colanți sau chiar cu fuste plisate. Încearcă-le și tu și te vei convinge!

Pantofi casual cu platformă  (Loafer)

Stilul Preppy a luat cu asalt podiumurile de modă în 2022. Așa că dacă te întrebi ce se mai poartă în materie de încălțăminte casual, poți include în garderoba ta de sezon și pantofii de tip loafers. Cu ajutorul lor, poți completa cele mai cool și mai confortabile ținute. Lasă-te doar inspirată!

Pantofi cu toc kitten

Cu sau fără baretă în spate, pantofii cu toc kitten au cucerit toate podiumurile. Aceștia pot fi purtați numai în combinații feminine. Optează, așadar, pentru o rochie delicată, aruncă un palton neglijent pe umeri și poți obține o ținută extraordinară de cocktail în sezonul rece! Privirile vor fi ațintite spre tine în mod clar!

Cizme cu vârful pătrat

Știm că trendurile se schimbă de la un sezon la altul. Iar mult prea îndrăgitul vârf subțire al cizmelor care până mai ieri era la modă a fost umbrit de vârful pătrățos al noilor modele de cizme. Ele pot fi integrate în ținute casual: cu jeanși, pantaloni negri clasici, rochii, fuste, etc. Vor arăta cool și versatil! Desigur, pentru persoanele extravagante.

Pantofi derby cu platforma

Deja celebri în toată lumea, pantofii derby cu platforma sunt în vizorul fashionistelor. Combinația câștigătoarea este cea formată din pantalonii țigaretă până la glezne, de preferat cu un modern floral, în dungi și pantofi derby într-o culoare neutră. Dacă, în schimb, îți plac aparițiile casual, ai la îndemână pantalonii din bumbac, purtați cu un tricou simplu și pantofi derby lăcuiți.

Sursa: deavita.net

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân