Cizmele peste genunchi, din nou la modă! GALERIE FOTO

Purtate în tonuri conservatoare de gri, negru sau bej, ori, din contră, în culori stridente de turcoaz, roz sau verde neon, cizmele over-the-knee revin în atenţia fashionistelor veritabile.

Sezonul rece e în plin iar tendinţele pentru toamna/iarna anului 2014 par să favorizeze celebrele cizme peste genunchi. Vezi articolul „Cizmele peste genunchi: sexy si rele toamna aceasta„)

Purtate în tonuri conservatoare de gri, negru sau bej, ori, din contră, în culori stridente de turcoaz, roz  sau verde neon, cizmele over-knee revin în atenţia fashionistelor veritabile.

Combinate cu o rochie scurtă, cu mâneci lungi, cu o fustă cloche sau cu o pereche de colanţi şi o cămaşă, plus un palton lejer, sigur vor atrage privirile curioşilor!

Designeri celebri precum Christian Loubutin, Luis Vuitoon, Gucci, Stella McCartney sau Chloe au accentuat reluarea acestei tendinţe în colecţiile lor recente.

Iată ce modele de cizme aleg vedetele să poarte şi ce combinaţii vestimentare cred ele că se potrivesc acestui accesoriu în tendinţe.

Pagina 1 din 2