Blugi la modă, preferaţi de vedete!

Denimul e iar la putere în noul sezon primăvară-vară 2014! Şi cine altcineva ne poate convinge să alegem jeanşii comozi dacă nu vedetele?!
16.05.2014

Să vedem care sunt cele mai recente tendinţe din denim pentru primăvară-vară 2014:

  • Boyfriend Jeans

Acest tip de blugi sunt foarte confortabili pentru uzura zilnică şi se potrivesc cu aproape toate mărimile. Acest model are un picior drept, care, spre deosebire de blugii skinny, se potrivesc perfect pe orice picior, oferind un look casual ce ar putea fi purtaţi cu pantofi sport sau tocuri înalte. 

  • Jacheta clasică 

Este potrivită pentru primăvară pentru că ne protejează de vânt şi ne oferă căldură. În plus, poate fi combinată cu stiluri diferite, în funcţie de modelul ales.

  • Salopeta denim

Salopeta este o tendinţă de top pentru primăvară / vară 2014. Alege un model cu picioare largi pentru o plimbare în parc sau cu bustieră şi combină cu tocuri sau platforme pentru seară.

  • Rochiţa denim

Rochiţele din denim cu sau fără bretele, scurte sau midi, cu nasturi sau fără, sunt un must pentru acest sezon. Nu numai pentru că sunt extrem de confortabile, dar oferă şi un amestec ideal de casual cu feminitate. Nu îţi fie teamă să investeşti într-o astfel de piesă, se va purta şi anul viitor!

  • Pantalonii trei sferturi denim

Trebuie neapărat să fie cât mai rupţi şi mai decoloraţi, fiind ideali pentru ţinute casual, punk-chic, în tendinţele rebele ale acestui sezon.

  • Cămaşa din denim

Cămaşa denim are uşoare accente masculine, conferind personalitate persoanei care o poartă. O poţi asorta cu fuste feminine, în materiale vaporoase şi croieli originale.

Pagina 2 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?