Haine cu buline: Fashion Trends Primăvară/Vară 2014 – Galerie FOTO

Vedetele internaţionale dau tonul în ceea ce priveşte tendinţele în fashion, iar bulinele pare-se că se află pe lista preferinţelor divelor. Rochiţe vaporoase ori glamourous, tricouri, pulovere, top-uri, pantaloni – toate se poartă în varianta “îmbulinată” anul acesta. Ţine cont însă că Miranda Kerr sau Natalie Portnam nu duc grija kilogramelor în plus, deci nu trebuie să se supună regulilor de simetrie ori culoare.
13.05.2014

Ce se mai poartă? Veşnica întrebare la care exact când credeam că am aflat răspunsul, vedem cu stupoare în jurul nostru că nu este chiar aşa, că de unde era bine cu dungi, acum este bine cu buline, că nu mai este verdele pe val, că a urcat portocaliul la rang de vedetă.

Vedetele internaţionale dau tonul în ceea ce priveşte tendinţele în fashion, iar bulinele pare-se că se află pe lista preferinţelor divelor.

Rochiţe vaporoase ori glamourous, tricouri, pulovere, top-uri, pantaloni – toate se poartă în varianta “îmbulinată” anul acesta.
Ţine cont însă că Miranda Kerr sau Natalie Portman nu duc grija kilogramelor în plus, deci nu trebuie să se supună regulilor de simetrie ori culoare.

Vezi o GALERIE FOTO cu vedetele care adoră outfit-urile cu buline.

Tu, în schimb, trebuie să urmezi câteva sfaturi care nu te vor pune în situaţii neplăcute: dacă eşti plinuţă, poartă buline mărunţele, evitându-le pe cele mari pe rochii sau cămaşă deoarece vor scoate şi mai mult în evidenţă formele…rubensiene.

De asemenea, nu purta buline din cap până-n picioare iar dacă alegi o rochie cu buline, optează pentru un accesoriu simplu, o curea lată de exemplu, prinsă în talie, pentru a distrage atenţia de la imprimeul puternic.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Blugi la modă, preferaţi de vedete!
Blugi la modă, preferaţi de vedete!
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt