35 de modele de costume de baie întregi în tendinţe în sezonul estival 2020

Anul acesta se poartă costume de baie întregi, cu decupaje îndrăzneţe, care încing imaginaţia. Vezi câteva modele de costume de baie din care să te inspiri la shopping!
  • Publicat:

Vara anului 2020 readuce în tendinţe frumoasele costume de baie întregi, care au fost date uitării câţiva ani. 

În acest sezon estival se poartă costumele cu decupaje cât mai îndrăzneţe, cu detalii geometrice, franjuri şi culori ce variază de la clasicul negru până la crem, combinaţia alb-negru, culori tari, cum este roşul, dar şi curcubeu – un amestec delicios de nuanţe vii, în ton cu buna-dispoziţie pe care ar trebui să o avem în concediu, la mare, alături de cei dragi. 


Anul acesta lăsăm deoparte costumele de baie în două piese şi alegem un costum all-over care să lase vederii curioşilor atâta piele cât să încingă spiritele, dar să păstreze în acelaşi timp misterul de femme-fatale. Sezonul concediilor la mare e gata să ia startul!

Descoperă în galeria FOTO de mai jos 35 de modele de costume de baie întregi din care te poţi inspira la shopping. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: