Radiofrecvența multipolară: beneficii

Radiofrecvența multipolară este un tratament non-invaziv care are nenumărate beneficii pentru pielea noastră.
  • Publicat:
Radiofrecvența multipolară: beneficii

Radiofrecvența multipolară este unul dintre cele mai noi și eficiente tratamente non – invazive anti-aging. Eu, fan declarat al acestora, n-am stat pe gânduri și am încercat acest tratament, timp de 6 ședințe. Mă deranjau niște riduri fine în jurul ochilor și parcă bărbia mea își pierduse puțin din contur. După 6 ședințe, pielea mea are un aspect mai plin, ridurile de la ochi s-au diminuat, iar conturul mandibulei arată mult mai bine.

Am stat de vorbă cu Andreea Suciu, managerul unei clinici de beauty, cea care mi-a recomandat acest tratament despre beneficiile radiofrecvenței multipolare.

CSÎD: Ce reprezintă tehnologia Viva Lifting de radiofrecvență multipolară? În ce constă, de când a apărut și cu ce este diferită de alte tipuri de radiofrecvență?

Andreea Suciu: Viva Lifting este un tratament anti-aging revoluționar al cărui efect constă în creșterea fermității pielii, reducerea ridurilor și reconturarea liniei bărbiei. Vorbim despre o tehnologie unică, patentată, care combină puterea radiofrecvenței multipolare cu câmpurile electromagnetice pulsate pentru a încălzi pielea (țesutul) uniform și gradual, din interior spre exterior, cu scopul de a produce fibre complet noi de elastină și colagen – proteinele responsabile cu fermitatea pielii. Tehnologia acționează până la 2 cm în profunzimea țesutului, fiind singurul aparat care poate să acționeze atât de profund.

Știm că pe măsură ce înaintăm în vârstă, din cauza diverșilor factori, fibrele noastre de colagen se subțiază, ceea ce are un impact direct în apariția ridurilor. Pielea este mai flască, se subțiază, pomeții dispar și apare un surplus de piele pe zona maxilarului.

Tehnologia a apărut în 2009 și se diferențiază de alte tipuri de radiofrecvență prin 2 aspecte importante:

Este vorba despre radiofrecvență multipolară – ceea ce însemna o acțiune mai rapidă și mai în profunzimea țesutului decât în cazul radiofrecvenței monopolare sau bipolare, iar pielea rămâne în stare perfectă, fără urme sau iritații.

Este singura tehnologie, care datorită câmpului electromagnetic pulsat, determină pielea să producă fibre complet noi de colagen. Restul aparatelor, doar stimulează fibrele de colagen existente în piele, iar atunci când acestea sunt deteriorate, rezultatele sunt slabe.

În 2019, 2020 și 2021 tehnologia a câștigat la importante concursuri internaționale premiul I pentru cel mai bun tratament de rejuvenare a pielii.

CSÎD: Ce tipuri de probleme poate rezolva acest tip de radiofrecvență?

 A.S.: Tot ce ține de rejuvenarea pielii într-un mod non invaziv: ridurile, pielea flască, regenerează pielea îmbătrânita (inclusiv în urmă expunerii la soare), previne îmbătrânirea pielii, pielea este mult mai plină, sănătoasă și inclusiv ridurile profunde sunt diminuate.

Acest tratament se adresează oricărei persoane care își dorește să își mențină pielea fermă, să reducă ridurile, să obțină un lifting instant, o reconturare a liniei bărbiei. Un beneficiu foarte important al acestui tratament este că după finalizarea curei de tratament, fibrele de colagen continuă să lucreze încă 6 luni, ceea ce produce un lifting considerabil al pielii.

Este un tratament non-invaziv, care se poate aplica în orice moment al zilei, atât pe zona feței, cât și pe gât și decolteu.

CSÎD: În ce constă o ședință?

A.S.: Tratamentul cu Viva Lifting este unul foarte plăcut, pentru care poți opta în orice moment al zilei. Se începe cu o demachiere și o tonifiere a pielii și se continuă cu masaj plăcut creat de capătul de tratament.

CSÎD: Câte ședințe sunt necesare?

A.S.: În funcție de starea pielii (gradul de ridare, lipsa de fermitate, luminozitate), de obicei sunt necesare patru – șase – opt ședințe pentru un rezultat maxim.

CSÎD: Există efecte adverse?

A.S.: Nu. În clinica noastră, fiecare tratament începe cu o consultație personalizată cu specialista noastră și pentru că ținem cont de orice sensibilitate sau problemă de sănătate a clienților noștri, nu apar reacții adverse.

CSÎD: Dar interdicții de folosire?

A.S.: Problemele grave de sănătate și în cazul femeilor însărcinate.

CSÎD: Există interacțiuni cu alte tipuri de proceduri de înfrumusețare (filler cu acid hialuronic sau injectări cu botox)?

A.S.: Orice sursă de căldură la nivelul pielii (soare, solar, saună, radiofrecvență) poate genera o absorbție mai rapidă a produselor injectate, dar nu este o contraindicație a tratamentului. Este foarte important ca atunci când apelăm la injectări (botox/ acid hialuronic) să lucrăm și la calitatea pielii, iar radiofrecvența multipolară este unul din cele mai benefice tratamente non invazive pentru o piele sănătoasă și fermă.

CSÎD: De câte ori ar trebui făcut acest protocol?

A.S.: În funcție de tipul de ten, de vârsta clientului sau de starea pielii, sunt necesare 1 sau 2 cure/ an.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”