Tunsori potrivite în funcţie de forma nasului

Fiecare faţă are caracteristici unice, care o diferenţiază şi o fac specială în comparaţie cu feţele altora. Totuşi, puţine persoane sunt pe deplin mulţumite de felul cum arată. Aici intervine hairstylistul, care va lăsa la vedere doar ceea ce te avantajează.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tunsori potrivite în funcţie de forma nasului

Se spune adesea că oamenii au o anumită personalitate în funcţie de trăsăturile feţei. Cu toate acestea, nu s-a putut demonstra o legătură strânsă între trăsăturile de personalitate şi cele fizice.

Prin urmare, miturile de genul o persoană cu fruntea lată este mai deşteaptă decât una cu fruntea mai îngustă nu au fost niciodată confirmate şi, prin urmare, am face mai bine să le dăm uitării.

Fiecare faţă are caracteristici unice, care o diferenţiază şi o fac specială în comparaţie cu feţele altora.

Totuşi, puţine persoane sunt pe deplin mulţumite de felul cum arată. Aici intervine hairstylistul, care va lăsa la vedere doar ceea ce te avantajează.

Îţi prezentăm în continuare 5 tipuri de tunsori în funcţie de forma nasului, care scot în evidenţă trăsăturile frumoase şi ascund ceea ce te nemulţumeşte:

Nas mare – poate fi estompat prin creşterea volumului în zona superioară a frunţii şi în vârful capului. Zona inferioară a frunţii va fi astfel îndulcită.

Nas prea mic – soluţia pentru a induce mărime acestuia este un breton mai lung, până la baza ochilor, întors în afară.

Nas lat/plat – tunsoarea va trebui să urmărească îndeaproape conturul feţei, maia les în zonele laterale ale acesteia, în timp ce în zona creştetului se va da volum. Formele simetrice vor ajuta la ajungirea şi subţierea formei nasului.

Nas coroiat – se poate distrage atenţia de la forma acestuia printr-o coafură asimetrică, de-a lungul feţei, cu breton lung. De evitat cărarea pe mijloc, ce atrage atenţia asupra zonei centrale a feţei!

Nas lung – tunsoarea trebuie să aibă volum şi lăţime, în aşa fel încât să creeze o formă amplă, completă. Evită elementele simetrice sau cărarea centrală, precum şi tunsorile foarte scurte!

Sursa: „De-a fir a păr…”, Geta Voinea
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Câini care depistează cancerul
Câini care depistează cancerul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: