Pantofi potriviţi pentru fiecare siluetă!

Stii cum sa alegi pantofii care sa iti complimenteze forma corpului? Forma corpului e un criteriu important, de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi incaltamintea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pantofi potriviţi pentru fiecare siluetă!

Poti sa alegi gresit bluza, dar niciodata pantofii.

E ca o regula nescrisa a modei.

Joaca-te cu nuantele, cu texturile, cu tendintele, dar niciodata cu pantofii! In cazul pantofilor, ai doua sanse: alegi bine si ai un look de trendsetter sau alegi gresit si iti compromiti toata tinuta.

Stii cum sa alegi pantofii care sa iti complimenteze forma corpului? Forma corpului e un criteriu important, de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi incaltamintea. Alege din multitudinea de modele cate o pereche pentru fiecare tinuta care sa “vorbeasca” despre tine ca despre un fashion icon.

Daca nu ai picioarele lungi, alege pantofi decupati in fata, pumps si cei nude, cu toc inalt.

Pentru acelea dintre voi care au gleznele si gambele subtiri, incaltamintea ideala ar fi cizmele lungi, pana la genunchi si platformele cu botul rotund.

In schimb, daca ai gambele subtiri si gleznele groase poti opta pentru pantofi decupati in fata (care sunt foarte versatili si complimenteaza orice forma a piciorului) si pentru platforme de orice fel.

Pantofii cu bretele in T (creeaza efectul de picior mai lung) se vor potrivi unui picior mai lat, pentru ca, de regula, sunt mai lejeri. Si pantofii cu bot rotund reprezinta o optiune foarte confortabila, care ofera si avantajul de a crea efectul de picior mai mic.

Pantofii stiletto, un model atemporal si must-have in garderoba, reprezinta optiunea ideala pentru mignone. Insa, platformele si pumps decupati in fata pot aduce cativa centimetri in plus la inaltime si sunt extrem de chic. Daca esti slabuta, nici balerinii nu sunt de evitat, daca sunt asortati cu o fusta pana la nivelul genunchilor.

Balerinii, espadrilele, botinele sau ghetele cu toc mic si sandalele fara toc sunt extrem de confortabile, vin intr-o varietate larga de forme, texturi si culori, dar mai mult de atat sunt optiuni ideale mai ales pentru o femeie inalta. Insa, daca esti inalta nu te teme sa porti si tocuri, fie ele si unele joase (kitten).

Sursa: Deichmann 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”