Rebel Wilson şi lupta cu greutatea. Încă 8 kilograme de dat jos şi scapă de numele ”Grăsuţa Hollywood-ului”

Află cum a reuşit Rebel Wilson să slăbească încă de la începutul anului.
  • Publicat:
Rebel Wilson şi lupta cu greutatea. Încă 8 kilograme de dat jos şi scapă de numele ”Grăsuţa Hollywood-ului”
FOTO: shutterstock / Rebel Wilson şi lupta cu greutatea. Încă 8 kilograme de dat jos şi scapă de numele ”Grăsuţa Hollywood-ului”
Rebel Wilson este una dintre vedetele care profită din plin de anul 2020 şi face din acesta cel mai bun an din viaţa ei. Actriţa în vârstă de 40 de ani a pornit în acest an în aventura către o siluetă de invidiat. Aşadar, vedeta mărturiseşte că mai are doar 8 kilograme de dat jos pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Rebel Wilson şi lupta cu kilogramele în plus

La Hollywood, Rebel Wilson se numără printre simpaticele actriţe rubensiene care de cele mai multe ori pun preţ pe talentul actoricesc şi nu neapărat pe felul în care arată. De multe ori se întâmplă să ne dorim o schimbare şi, cu puţină motivaţie, lucrurile se pot întâmpla exact cum ne dorim. Actriţa a postat recent pe contul ei de Instagram două fotografii în care poartă o rochie superbă şi în care se vede cu ochiul liber să are o talie mai definită şi mai ales că nu mai reprezintă o problemă atât de mare kilogramele. În plus, din punctul ei de vedere, anul 2020 semnifică pentru ea ”Anul Sănătăţii”.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
 
”Vă mulţumesc tuturor pentru dragostea pe care mi-aţi arătat-o până acum în aventura mea în ”Anul Sănătăţii”- aseară după cină când căutam dulciurile mi-am spus ”hmmm…mai bine nu” şi am băut o sticlă de apă în schimb”, este mesajul pe care l-a transmis Rebel Wilson fanilor ei.
 
Wilson a mărturisit că mai are doar 8 kilograme de dat jos pentru a ajunge la greutatea pe care şi-o doreşte.
 
Încă 8 kilograme până să-mi ating obiectivul- sper că voi putea face asta până la finalul anului”, a adăugat actriţa.
 
La începutul acestui an, Rebel Wilson a vorbit despre obiectivele sale din anul 2020, mărturisind că-şi doreşte să ajungă la 75 de kilograme până la sfârşit de an. Pentru a ajunge la rezultatele dorite, antrenorul personal al actriţei, Jono Castano, a dezvăluit recent pentru Yahoo! Lifestyle că vedeta s-a concentrat atât pe exerciţii, cât şi pe nutriţie.
 
”Nu poţi ajunge nicăieri fără dietă şi sport. Este o greşeală pe care multe persoane o fac. În weekend totul se duce de râpă şi practic, ce ai făcut de luni până vineri, toată munca grea pe care ai depus-o, e în zadar. Eu cred în echilibru aşa că dacă-mi spui că ieşi să bei ceva, chiar dacă e vorba de o ciocolată caldă, câtă vreme se încadrează în caloriile pe care trebuie să le consumi într-o zi, sunt perfect de acord”, explică Jono Castano.
 
În privinţa stilului alimentar, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Wilson urmează dieta Mayr Method, care a convins-o după ce a vizitat un centru luxos de detox şi wellness din Austria anul trecut. Creat de Dr. Franz Xaver Mayr, în urmă cu aproape 100 de ani, planul alimentar se concentrează asupra consumului de alimente integrale şi cu un conţinut alcalin mare, precum legume, peşte proaspăt şi lapte sau iaurt de oaie.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: