Cum s-a pregătit Jennifer Aniston pentru Premiile Emmy

Jennifer Aniston a dezvăluit cum a arătat rutina ei de îngrijire înainte de apariția la Premiile Emmy 2020.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum s-a pregătit Jennifer Aniston pentru Premiile Emmy

Înainte de a fi prezentă la Premiile Emmy 2020, Jennifer Aniston și-a salvat timp pentru a-și pregăti pielea pentru această apariție importantă. Actița a distribuit o fotografie pe contul ei de Instagram prin care le arată fanilor cum se pregătește pentru Premiile Emmy, iar șampania nu a lipsit din această ecuație.

Jennifer Aniston apare în fotografie imediat după ce și-a terminat manichiura, salutându-și fanii cu un pupic și un pahar de șampanie. Vedeta poartă o mască pe ten și o pereche de pijamale din bumbac organic japonez. Pe scrut, își trăiește viața fără nicio grijă.

Deși nu a menționat numele măștii pentru care a optat să-și pregătească pielea pentru marele eveniment, aceasta pare a fi 111SKIN A nti-Blemish Bio-Cellulose Facial Mask, una dintre cele mai populare măști în rândul vedetelor, mai ales când trebuie să se pregătească pentru aparițiile importante. Nu ne crezi? Priyanka Chopra, soția cântărețului Nick Jonas a ales să-și aplice o mască roz aurie de la acest brand înainte de nunta lui Meghan Markle; Kim Kardashian a folosit o mască înainte de Premiile Oscar, iar Kristin Cavallari iubește să folosească o mască pentru ochi înainte de filmări.

Beneficiile măștilor folosite de Jennifer Aniston

Această mască conține două formule separate. Una dintre ele este menită să trateze acneea produsă de transpirație și sebumul din păr, iar alta care calmează inflamațiile produse de acneea hormonală. Pentru a lupta împotriva erupțiilor, ambele formule conțin ulei de arbore de ceai care este antibacterian și acid lactic, un acid AHA care exfoliază tenul cu blândețe.

Jennifer Aniston a arătat spectaculos la Premiile Emmy 2020, iar alături de ea s-a aflat și partenera ei de filmări ale sitcom-ului ”Friends”, Courtney Cox. Așadar, echipa Rachel și Monica s-a reunit din nou, deși cele două au rămas foarte apropiate odată cu sfârșitul filmărilor celui mai urmărit serial TV.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân