Opps! Look nereuşit de vedete!

Până şi vedetele o mai dau în bară uneori, când vine vorba de look şi make-up. Şi după cazul "Angelina Jolie şi pudra magică" au ieşit la iveală mai multe dive de la Hollywood "păcălite" de acest produs "revoluţionar". Faimoasa pudră albă este, de fapt, o pudră specială care poate să facă orice tip de ten să arate spectaculos, asta cât timp stă departe de camerele de fotografiat.
16.05.2014

Până şi vedetele o mai dau în bară uneori, când vine vorba de look şi make-up. Şi după cazul „Angelina Jolie şi pudra magică” au ieşit la iveală mai multe dive de la Hollywood „păcălite” de acest produs „revoluţionar”.

Faimoasa pudră albă este, de fapt, o pudră specială care poate să facă orice tip de ten să arate spectaculos, asta cât timp stă departe de camerele de fotografiat.

În momentul când particulele din pudra respectivă sunt supuse la lumina bliţurilor puternice, apar ca un fel de pudră albă, invizibilă ochiului liber.

Intră în Galeria FOTO pentru a vedea şi restul vedetelor care au folosit în exces „secretul perfecţiunii”! 🙂

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă
Recomandări: