Vedete cu ochelari – nici ele nu sunt perfecte, iata cum le sta cu dioptrii

Au dioptrii reale, poartă ochelari de vedere, merg la oftalmolog regulat. Sunt staruri pe care cei mai mulţi le cred perfecte. Ei bine, sunt impecabile, dar au probleme de vedere pe care nu le ignoră. Ba chiar, profită şi poartă ochelari în tendinţe! Dinţi perfecţi, piele impecabilă, ochi galeşi, păr cel puţin frumos, chip simetric. Despre ce vorbim? De câte ori v-aţi uitat într-o revistă, la fotografia unui star? Totul părea perfect.
  • Publicat:

Au dioptrii reale, poartă ochelari de vedere, merg la oftalmolog regulat. Sunt staruri pe care cei mai mulţi le cred perfecte. Ei bine, sunt impecabile, dar au probleme de vedere pe care nu le ignoră. Ba chiar, profită şi poartă ochelari în tendinţe!

Dinţi perfecţi, piele impecabilă, ochi galeşi, păr cel puţin frumos, chip simetric. Despre ce vorbim? De câte ori v-aţi uitat într-o revistă, la fotografia unui star? Totul părea perfect.


De câte ori în adolescenţă aţi adormit cu o poză perfectă în braţe? În realitate nimic nu e perfect cu atât mai mult oamenii, fie ei celebrităţi mondiale. O echipă întreagă face ‘’fotografia perfectă’’, altă echipă prelucrează… fotografia perfectă. Şi abia atunci dumneavoastră o priviţi relaxaţi într-o revistă.

Priviţi de fapt munca unei echipe largi! Să ne întoarcem la staruri. Unele persoane, publice, nu puţine, poartă în viaţa de zi cu zi ochelari sau aparate pentru îndreptat dinţii. Ne ocupă astăzi de cei cu ochelari.

Autor: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Opps! Look nereuşit de vedete!
Opps! Look nereuşit de vedete!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: