Cele mai frumoase romance ale anilor ’60-’80

Despre românce s-a spus dintotdeauna, pe bună dreptate, că sunt femei frumoase. Străinii care vin să dea noroc cu Dracula rămân vrăjiţi de nurii fetelor din îndepărtata Românie iar unii dintre ei îşi programează întoarcerea plecând de la acest factor. Lucrurile au stat dintotdeauna la fel. Inclusiv în anii 60-70-80, când turismul carpatic era în floare şi, suedezi, nemţi sau italieni se convingeau cu proprii lor ochi (şi nu numai) de acest lucru.
  • Publicat:
Cele mai frumoase romance ale anilor '60-'80

Despre românce s-a spus dintotdeauna, pe bună dreptate, că sunt femei frumoase. Străinii care vin să dea noroc cu Dracula rămân vrăjiţi de nurii fetelor din îndepărtata Românie iar unii dintre ei îşi programează întoarcerea plecând de la acest factor.

Lucrurile au stat dintotdeauna la fel. Inclusiv în anii 60-70-80, când turismul carpatic era în floare şi, suedezi, nemţi sau italieni se convingeau cu proprii lor ochi (şi nu numai) de acest lucru.

Deschiderea culturală de la începutul anilor 70 a adus în lumina reflectoarelor şi vedetele sexy ale ţării. Sigur, ”sexy” e un termen exagerat, care se oprea la minijupele modei şi la zâmbetele lascive din producţiile TV ale lui Bocăneţ dar dincolo de scene, cei care frecventau petrecerile private şi barurile de noapte (cu Melody în prim-plan) ştiau foarte bine cum stătea treaba cu frumuseţea mondenă. Care nu a apus nici în întunericul anilor 80, atunci când patrioticul program TV de numai două ore avea să taie drastic orice încercare de a deveni divă într-o ţară în care bărbaţii nu au încetat niciodată să caute şi să descopere femeia.

Într-o încercare de rememorare a frumuseţilor celebre care s-au afirmat până in 1989, vă propunem topul care urmează, cu buna ştiinţă că el este supus, ca orice ierarhie ad-hoc, unui subiectivism evident. Dacă am uitat pe cineva, ne cerem scuze şi promitem să prelungim clasamentul pe pagina noastră de net, aşteptând propunerile voastre pe adresa de email a redacţiei.

Citeşte fascinanta istorie a celor mai frumoase vedete româneşti din anii ’60-’80 pe www.playboy.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: