Olivia de Havilland, un personaj emblematic din pelicula „Pe aripile vântului”, a împlinit 104 ani

Olivia de Havilland este cea mai longevivă actriţă de la Hollywood. Mulţi o ştiu din filmul „Pe aripile vântului”. Vezi cum arăta actriţa în urmă cu 80 de ani.

Însă de Havilland a continuat să joace în numeroase alte producţii cinematografice de excepţie, cum ar fi „To Each His Own” (în 1946 a câştigat râvnita statuetă pentru Cea mai bună actriţă cu prestaţia din acest film) sau „The Heiress”.

Olivia de Havilland locuieşte în Paris de câţiva ani, împreună cu fiica sa, şi plănuieşte să trăiască cel puţin până la 110 ani.

Într-un interviu recent acordat revistei Vanity, Olivia spune că vitalitatea şi viaţa lungă de care se bucură se datorează dragostei, râsului şi luminii. Ea mai spune că adoră şampania şi „îşi antrenează” creierul rezolvând zilnic puzzle-urile sau cuvintele încrucişate din cotidianul New York Times. 

Pagina 2 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere